Η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ακαρνανικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυζίας Αιτ/νίας.


Την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 07:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Μύτικα, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ακαρνανικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυζίας Αιτ/νίας, ο οποίος με καθοδηγητή τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Σπύρο Καϋμενάκη, προσφέρει άοκνα και αθόρυβα, εξαίσιο πολιτιστικό έργο εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή μας.
Μία πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να παρακολουθήσουν τα παιδιά που πλαισιώνουν τον Σύλλογο, αλλά και παιδιά από διπλανά χωριά που χορεύουν υπό την καθοδήγηση του κ. Καϋμενάκη και ήρθαν στον Μύτικα για να χορέψουν και να μας παρουσιάζουν μία μεγάλη γκάμα χορών.
Έτσι παρακολουθήσαμε μοντέρνους χορούς, ζούμπα, οριεντάλ αλλά και παραδοσιακούς, με εξαιρετική απόδοση από όλους τους χορευτές.
Εξαίσια εκδήλωση και συγχαρητήρια σε όλους όσους την διοργάνωσαν και συμμετείχαν.2 σχόλια:

  1. Ο Παραγωγος του κειμενου θα επρεπε να αναφερει οτι τους Μοντερνους Χορους επιμελητε η δεσπινις ΚΑΠΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αναφέρατε εσείς, γιατί εγώ δεν το ήξερα και έτσι είναι πολύ καλύτερα και αποκαθίσταται και το σωστό που είναι να αναφερθεί και η δασκάλα των μοντέρνων χορών.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.