Οι αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις του Καλοκαιριού από Σύνδεσμο Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ».

Φωτογραφία αρχείου από το περυσινό πανηγύρι.
Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» στα πλαίσια των αθλητικών και μουσικών δραστηριοτήτων του, θα πραγματοποίηση και φέτος τον Αύγουστο τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του.
Αγώνες δρόμου - ποδηλασία - μπάσκετ - ποδόσφαιρο - τιμητικές βραβεύσεις συγχωριανών μας -χορευτικά συγκροτήματα και το μεγάλο μουσικό πανηγύρι θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Το πανηγύρι θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου. 
Ζωντανή μουσική με παραδοσιακά τραγούδια με τους εξής καλλιτέχνες του είδους: 
Χρήστος Κατσαμάκης κλαρίνο, Θανάσης Βαρσαμάς, Αλέκα Φραγκούλη, Ζέτα Οικονόμου τραγούδι, συνοδεία αξιόλογων μουσικών. Στην εκδήλωση θα υπάρχει φαγητό ,ποτά και λαχειοφόρος αγορά για κάλυψη μέρους των εξόδων. 
Παράκληση στους γειτονικούς συλλόγους να μη συμπέσουν οι μουσικές εκδηλώσεις την ίδια ημερομηνία, για το καλό όλων μας.

TO Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ                ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΚΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.