Κώστας Γεωργούλας προς Πρόεδρο Χρυσοβίτσας Γιάννη Χρόνη: Όσοι ασχολούνται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες κύριε Πρόεδρε.


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, η πανικόβλητη απάντηση σας με προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο μου δεν μπορεί παρά να δημιουργεί συνειρμούς περί εύλογων σκοπιμοτήτων αλλά και μικροπολιτικών συμφερόντων που που ματαίως εξυπηρετείται.
Δεν θα ακολουθήσω το λεκτικό σας παραλήρημα μιας και όλοι μα κρινόμαστε από το λαό. Να είστε βέβαιος ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης θα πέσει στο κενό, μιας και άπαντες κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και όχι από τη θεωρία η τις προθέσεις.
Θα συνεχίσω περήφανα και αταλάντευτα να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των δημοτών μας, ικανοποιώντας στο βαθμό που μου αναλογεί τα εύλογα αιτήματα τους, τόσο ως προς εμένα όσο και ως προς τη Δημοτική Αρχή, με την οποία σας θυμίζω μας καθοδηγούν κοινές ανησυχίες για το καλό των δημοτών μας.
Οι τελευταίοι ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και σε αυτή την κατεύθυνση σύσσωμη η Δημοτική Αρχή πορεύεται με επιτυχία τέσσερα χρόνια τώρα. Τα περί λαλιάς κοκόρων σας ενημερώνω... όσοι ασχολούνται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. 

Με εκτίμηση

Γεωργούλας Κων/νος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.