Τοποθέτηση αποδυτηρίων και ντουζιέρας στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.


Τοποθετήθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα, τα δύο καλαίσθητα και σύγχρονα αποδυτήρια και η ντουζιέρα για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει παλαιότερα και ελπίζουμε όλοι να τα σεβαστούν και να τα διατηρήσουμε όπως πρέπει.
Ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, ψήφισα θετικά την συγκεκριμένη πίστωση, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου μόνο ως προς την ακολουθούμενη διαδικασία προμηθειών. Συγκεκριμένα ανάφερα και επί λέξη γράφτηκε στα πρακτικά:
«Έχοντας πρότερη γνώση για το θέμα, μιας και το έχουμε ξανασυζητήσει, θα το ψηφίσω θετικά διότι πιστεύω ότι πρέπει το Λιμενικό Ταμείο να επενδύσει στις παραλίες μας και πολύ ακόμα περισσότερα χρήματα.
Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι πολύ μεγάλη 12.477,13 € και ελπίζω σύντομα ντουζιέρες και αποδυτήρια να μπουν σε Αστακό και Μύτικα και ο Ναυτικός Όμιλος Αστακού να κάνει τα έργα που έχει ανάγκη, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.
Η ένσταση μου παραμένει, δηλαδή ότι για τις προμήθειες πρέπει να ακολουθείτε η διαγωνιστική διαδικασία ώστε να εξοικονομούμε χρήματα και όχι η διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.