Ολοήμερο πάρτι στον Κάλαμο Λευκάδας.


Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στον παλιό ανεμόμυλο του Καλάμου Λευκάδας, στην γνωστή παραλία της ''Αγραπιδιάς'', θα έχει διοργάνωση ολοήμερου beach πάρτι. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν και προσωπικά μας προκαλεί συγκίνηση το μέρος, γιατί προλάβαμε να δούμε τον συγκεκριμένο Μύλο εν λειτουργία ως αναψυκτήριο και να το επισκεφτούμε στα παιδικά μας χρόνια αρκετές φορές.

1 σχόλιο:

  1. Απερίγραπτες σκηνές. Στις βάρκες δέκα δέκα, σαν πειρατές, λιανόπαιδα στο Γυμνάσιο. Και στην επιστροφή, μετά τον κάβο στον Άγιο Κωνσταντίνο, αρχίζανε οι ναυμαχίες. Θα προσπαθήσω να κάνω μια βόλτα από τον Κάλαμο τη Δευτέρα. Έτσι τιμής ένεκεν για εκείνα τα χρόνια. Κι επειδή μια ζωή στα νιάτα μας τρέχαμε κάθε καλοκαίρι όπου είχε συναυλία ο Παπακωνσταντίνου (ακόμα το κάνω να πω την αλήθεια, δεν θα πάω στο πάρτυ τιμής ένεκεν, αλλά θα πάω γιατί εμείς δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.