Παραιτήθηκε ή ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παραιτήθηκε ή ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Λυμπεράτος της παράταξης ''Δυνατό Ξηρόμερο'', του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
Η πληροφορία μας έρχεται από παραπάνω από μία πηγές και κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει επιστολή παραίτησης ή ανεξαρτητοποίησης.
Επίσης πληροφορούμαστε ότι στην παράταξη της πλειοψηφίας, θα έχουμε και άλλες παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων πολύ σύντομα.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά υπάρχει παραίτηση και αν δεν κάνουμε λάθος επιλαχών που θα αντικαταστήσει τον κ. Λυμπεράτο είναι ο κ. Τόγιας από Παλαιομάνινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.