Αντιπαράθεση με δημόσιες δηλώσεις μεταξύ του κ. Παναγιώτη Στάικου και του Αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Λιβάνη, με αιτία την πρόσφατη φωτιά στον Αστακό.


Με αιτία την πρόσφατη φωτιά μέσα στον οικισμό του Αστακού, ο κ. Παναγιώτης Στάικος έκανε ένα σχόλιο - ερώτημα στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS και στο δικό μας Blog. Ο Αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Λιβάνης απάντησε στο σχόλιο - ερώτημα του κ. Στάικου για να ακολουθήσει ευθύς αμέσως ανταπάντηση από τον κ. Παναγιώτη Στάικο.
Δείτε τον μεταξύ τους διάλογο παρακάτω:

Αγαπητέ κύριε Γιαννέλη.
Υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότατο, πέραν αυτού το οποίο ρωτάτε, το οποίο θέλω να ρωτήσω εγώ;;;!!!! 
Όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού είχαμε 30 κομμάτια τα κόκκινα λάστιχα (είναι 25 μέτρα το κάθε ένα), που έχει και η Πυροσβεστική και ενώνονται και μπορούν να φθάσουν σε απόσταση 300 μέτρα μακριά από το Πυροσβεστικό, όταν δεν υπάρχει δρόμος για να φθάσει το Πυροσβεστικό Αυτοκίνητο.!!!
Σήμερα υπάρχει έστω ένα από εκείνα τα κόκκινα λάστιχα, τα οποία χρησιμοποιούνται για επέκταση της μάνικας;;;;
Οι πληροφορίες μου λένε, πως δεν υπάρχει ούτε ένα και αυτό δεν είναι απλά σοβαρό, αλλά τραγικό.!!!!
Εγώ θα ήθελα σήμερα τώρα, αμέσως μετά της ανάρτηση του σχολίου, ο Δήμος να αναρτήσει μια φωτογραφία με τα υπάρχοντα κόκκινα λάστιχα επέκτασης δίπλα σε ένα πυροσβεστικό όχημα του Δήμου.!!!
Πραγματικά θα χαρώ, να υπάρχουν αυτά τα λάστιχα, τα οποία υπήρχαν επί των ημερών μου.!!!

Παναγιώτης Στάικος

Πρώην Δήμαρχος Αστακού

----------------------------------

Δώρο στον κο Στάικο.
Δόξα τον Άη Νικόλα οι μάνικες περισσεύουν! 40 προμηθεύτηκε ο Δήμος μας. Τέτοιες ώρες ασχολούμαστε με σοβαρά προβλήματα του Δήμου και δεν κάνουμε λαϊκισμό. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αστακού για την βοήθεια του. 

Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου 

Λιβάνης Θεόδωρος



-----------------------------

Κρατήστε κύριε Θόδωρε Λιβάνη τα δώρα για τον εαυτό σας.!!!!! Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν τα λάστιχα επέκτασης για τις μάνικες.!!!
Λυπάμαι όμως που η αντλία του ενός από τα MAZDA πυροσβεστικών, κόμπλαρε μετά από προσπάθειες 15 πολύτιμων λεπτών και λυπάμαι γιατί δεν ήταν στην φωτιά και τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου.!!!!
Μήπως λαλίστατε κύριε Θόδωρε Λιβάνη μπορείτε να μας πείτε, ως μετρ του Λαϊκισμού, γιατί δεν ήταν στην φωτιά και τα τέσσερα πυροσβεστικά του Δήμου μας;;;
Απαντήστε λοιπόν ήταν και τα τέσσερα;;;;
Αιδώς Αργείοι Λαϊκιστές.

Υ.Γ.: Επειδή τα λάστιχα στην φωτογραφία φαίνονται καινούργια - αχρησιμοποίητα, γιατί ούτε στην φωτιά στο Δασύλλιο, αλλά ούτε και στον κάμπο χρησιμοποιήθηκαν, όπου υπήρξε φωτιά την ίδια ημέρα, κάλλιστα θα μπορούσατε να πάτε μέχρι το Αγρίνιο να τα πάρετε και να βγάλετε την φωτογραφία.
Αλλά επειδή εγώ είμαι παλιός στα κοινά, μήπως μπορείτε να μας βγάλετε μια φωτογραφία με το ένταλμα πληρωμής από τον προμηθευτή, που να φαίνεται πότε τα αγοράσατε.
Γιατί αν τα έχετε αγοράσει από καιρό, θα χαρώ διπλά, αλλά αν δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα, τότε θα σημαίνει, πως τα πήρατε σήμερα και αυτό λέγεται φωτοαπάτη.!!!!

Αστακός 8/8/2018

Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού (εκείνος που φρόντισε να έχει ο Δήμος (4) τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα).!!!

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά που έχουμε καταντήσει; Να λογοδοτεί ο Στάικος στον Λιβάνη; Είναι δυνατόν; Ο Στάικος έχει αφήσει παρακαταθήκες στον Αστακό και ο Λιβάνης τί; Εξυπνάδες και αερολογιες; Ποιος εγκαλει ποιόν τελικά. Ευτυχώς ο Στάικος δεν μασάει και πολλοί κύριοι τίποτα μπαίνουν στη θέση τους. Πάντως τα λάστιχα του κουτιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα τις ...μετά τα ευχαρηστήρια του κυριου (Πα)Πούλια, και άμεμπτος σε κριτική ο γιατρός. Ευγε !!! Συνέχα πιδίμ

      Διαγραφή

  2. Αγαπητέ μου κύριε Γιάννη Καρναβά ( αφού τυχαίνει να μην με έχετε γνωρίσει ποτέ) μαζί με την αγάπη μου σας κάνω μια αφιέρωση του Αγαπημένου μου Τάκη Καρναβά , το οποίο πιστεύω να σας αρέσει.!!!!
    Παναγιώτης Στάικος
    Τάκης Καρναβάς ~ Αδέρφια μη Μαλώνετε
    https://www.youtube.com/watch?v=weLRhUiSOGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλοί μου φίλοι οι δεσμοί φιλίας και αγάπης που μας ενώνουν με τον Θόδωρο ,είναι πολύ πιο δυνατοί από τις όποιες Πολιτικές διαφωνίες.

    Παναγιώτης Σταίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.