Τοποθέτηση κάδων σκουπιδιών από την Κοινωφελή Επιχείρηση.


Αστακός, 09/8/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com

ΘΕΜΑ: Δωρεά κάδων απορριμάτων από την Κοινωφελή και τα ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου προς τις Τ.Κ. Ξηρομέρου στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων.

Τα 3 ΚΔΑΠ της Επιχείρησης (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας) μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση, στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων και όντας ευαισθητοποιημένοι για το περιβάλλον, για το οποίο πραγματοποιούν κατά καιρούς διάφορες δραστηριότητες, με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών και των πολιτών του Δήμου μας και με απώτερο στόχο την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση, αποφάσισαν να αγοράσουν κάδους απορριμάτων τους οποίους θα διανείμουν στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.
Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποφάσισε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση των κάδων απορριμάτων στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου από τα 3 ΚΔΑΠ και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου. 
Αστακός: 3 κάδοι, Μύτικας: 2 κάδοι, Κανδήλα: 2 κάδοι, Αρχοντοχώρι: 2 κάδοι, Βάρνακας: 1 κάδο, Παναγούλα: 1 κάδο, Παλαιομάνινα: 2 κάδοι, Στρογγυλοβούνι: 1 κάδος, Μπαμπίνη: 1 κάδος, Μαχαιρά: 1 κάδος, Σκουρτού: 1 κάδος, Βλυζιανά: 1 κάδος, Καραϊσκάκη: 2 κάδοι, Βασιλόπουλο: 2 κάδοι, Χρυσοβίτσα: 3 κάδοι, Φυτείες: 3 κάδοι, Παπαδάτου: 2 κάδοι, Πηγάδια: 1 κάδος, Πρόδρομος: 1 κάδος, Αγράμπελα: 1 κάδος. 

Ο Πρόεδρος 

Γεωργούλας Κωνσταντίνος0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.