Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. από τον συμπατριώτη μας, με καταγωγή από το Καραϊσκάκη, κ. Γεράσιμο Μαλούση.


Την επόμενη Τρίτη 13-11-2018 θα γίνουν εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπρόσωποι στην Ο.Δ.Υ.Ε. καθώς και για νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
Μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. είναι και ο συντοπίτης μας, με καταγωγή από το Καραϊσκάκη Αστακού, Γεράσιμος Μαλούσης, εργαζόμενος στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, αφού ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και μετά από παρότρυνση σχεδόν όλων των συναδέλφων του στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέρχεται ως υποψήφιος για την θέση του Προέδρου, έχοντας ήδη συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά νέα πρόσωπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.