Ναι και φέτος στην εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου.


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, αποφάσισε και φέτος την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στον Κουβαρά, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο μέσα Νοεμβρίου, με τίμημα για τον Δήμο Ξηρομέρου φέτος 15.000 € (πέρασε και από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο).
Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια είχαμε ακύρωση των σχετικών αποφάσεων του Δήμου Ξηρομέρου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και συγκεκριμένα το 2014, το 2015, το 2016 και το 2017 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε ακυρώσει τις τέσσερις σχετικές αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου, που ενέκριναν την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης αντί τιμήματος 40.000 €, 30.000 €, 30.000 € και 30.000 € αντίστοιχα (δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).
Παρά τις ακυρώσεις των αποφάσεων, η εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά και τις τέσσερις χρονιές έγινε κανονικά και το ίδιο φαίνεται ότι θα γίνει και φέτος, παρά τις έντονες αντιδράσεις που είχαμε στο παρελθόν από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, που διαμαρτύρονταν για το γεγονός και μάλιστα είχε προβεί τότε σε προαναγγελίες προσφυγών στη Δικαιοσύνη, χωρίς να γνωρίζουμε αν τελικά το έπραξε.
Δείτε εδώ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.