Η δημοπράτηση του βιολογικού των σφαγείων Αστακού, είχε ανακοινωθεί το 2015 με δικά μας χρήματα από ΣΑΤΑ. Υπήρχε ρητή δέσμευση (βίντεο).


Με αφορμή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη της μη ένταξης για χρηματοδότηση του βιολογικού των σφαγείων Αστακού στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, για την οποία σας ενημερώσαμε προσφάτως, σας θυμίζουμε ότι το 2015, η δημοτική αρχή είχε εγγράψει για το συγκεκριμένο έργο στον Προϋπολογισμό 300.000 € (το ίδιο γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια).
«Έχουμε τα χρήματα, είναι εξασφαλισμένα, είναι δικά μας από την ΣΑΤΑ και ως τα Χριστούγεννα ο Βιολογικός των σφαγείων θα έχει εκτελεστεί και θα εκτελεστεί», δεσμευόταν ο κ. Δήμαρχος τον Φεβρουάριο του 2015, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη.
Τι έγινε με αυτά τα χρήματα, που ήταν εξασφαλισμένα και δικά μας από ΣΑΤΑ και πια δεν υπάρχουν, δεν ξέρουμε. Σίγουρα θα δεσμεύτηκαν για να κατευθυνθούν σε άλλες δράσεις του Δήμου και γι αυτό προσπαθούμε να χρηματοδοτήσουμε το έργο από άλλες πηγές.
Επίσης η δέσμευση για άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού, περιεχόταν και στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία των σφαγείων του Αστακού.»


Τμήμα από την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του κ. Δημάρχου, στο έγκυρο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη, τον Φεβρουάριο του 2015.

Ήδη η πολύχρονη απραξία από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η υποδομή των σφαγείων (9 χρόνια περίπου), έχει αρχίζει να φθείρει τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τους αλλά και τα δομικά τους στοιχεία.
Με όλη αυτή την καθυστέρηση των περίπου εννιά χρόνων, πιθανόν να έχουμε το τραγελαφικό γεγονός ο Δήμος Ξηρομέρου, να έρθει στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει την αναγκαιότητα επισκευής των καινούργιων σφαγείων!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΡΓΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικό ψέμα με ουρά και χωρίς ουρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.