Μεγαλειώδης συγκέντρωση και μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στη σημερινή παρουσίαση του συνδυασμού μας. Τα 34 ονόματα των υποψηφίων.


Αστακός 31.3.2019
Δελτίο τύπου.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση και μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στη σημερινή παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Σήμερα στον Αστακό, στον χώρο του Δημαρχείου, η παράταξη μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» έκανε την επίσημη παρουσίαση της, με την ιδρυτική της διακήρυξη, τις γενικές προγραμματικές της θέσεις και φυσικά τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της.
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, Ξηρομερίτισσες και Ξηρομερίτες από κάθε χωριό του Δήμου μας συγκεντρώθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα, αλλά και έξω από αυτή, αφού αποδείχτηκε πολύ μικρή να χωρέσει τον κόσμο και οδήγησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, να αρχίσει την ομιλία του ζητώντας συγνώμη που έφερε τον κόσμο σε μία τόσο μικρή όπως αποδείχτηκε αίθουσα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να στριμωχτεί, αλλά και αρκετοί να μείνουν στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας επειδή δεν χωρούσαν.
Το κλίμα ήταν θερμό, ενθουσιώδες και στο τέλος πανηγυρικό, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι η πορεία προς την μεγάλη ΝΙΚΗ μόλις έχει αρχίσει.
Ο κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε θερμά τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους υποψηφίους του, δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στον ίδιο άλλα και στο συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα».
Είμαστε μία νέα δημοτική παράταξη που διεκδικεί και φιλοδοξεί να διοικήσει τον Δήμο Ξηρομέρου, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έναν νέο επιστήμονα – γιατρό, έντιμο, καταξιωμένο για το ήθος και την επαγγελματική του επάρκεια στην τοπική μας και όχι μόνο κοινωνία.
Διαπιστώνοντας το πλήρες αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο Δήμος, είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι επιβάλλεται η άμεση αλλαγή πορείας και η ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος διοίκησης του Δήμου, για να υπάρξει προοπτική, μέλλον, ευημερία και επιτέλους να αποκτήσουμε και εμείς ένα Δήμο σοβαρό που θα ασχοληθεί, αφενός, από την επόμενη κιόλας μέρα με τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, τα οποία έχουν γίνει σήμερα εκρηκτικά και αφετέρου με την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, η οποία σήμερα γίνεται χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο.
Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον έχοντα ρόλο συντονιστή στην εκδήλωση κ. Πάνο Χολή, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα περιέγραψε την αναγκαιότητα και το πώς δημιουργήθηκε η νέα αυτή αυτοδιοικητική παράταξη.
Κατόπιν έδωσε τον λόγο στην κα Ευσταθία Γαλάνη, η οποία διάβασε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, η οποία υπάρχει ήδη αναρτημένη και στο Blog του συνδυασμού μας https://xiromerodinamielpidas.blogspot.com/.
Στην συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλειος Ζαγκότας, παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου Δημάρχου, τον γιατρό, την προσωπικότητα, τον άνθρωπο Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία και τις γενικές προγραμματικές θέσεις, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την παρουσίαση 34 αρχικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (υπολείπονται άλλοι 8, 5 στην Δ.Ε. Αστακού και 3 στην Δ.Ε. Φυτειών), η οποία έγινε με τη σειρά, ανεβαίνοντας η καθεμία και ο καθένας στη σκηνή δίπλα του, χαιρετώντας τον κόσμο και καταχειροκροτούμενοι.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Δ.Ε ΑΣΤΑΚΟΥ
ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΓΚΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΑΛΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΑΡΚΟΥ-ΣΤΑΡΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΟΜΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ
ΨΩΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δ.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ
ΒΕΛΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΛΙΟΠΥΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΛΙΩΤΟΥ-ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΟΥΛΑ-ΤΑΜΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δ.Ε. ΦΥΤΕΙΩΝ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΑ ΒΑΓΙΟΥΛΑ
ΡΟΥΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η πορεία για την τελική νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου ξεκίνησε και δεν σταματά, γιατί πλέον είναι υπόθεση όλων των πολιτών του Ξηρομέρου.






























































































5 σχόλια:

  1. Πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση, πάθος, ενθουσιασμός και ο αρχηγός ανώτερος, πέρα από κάθε προσδοκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος σας έχει αγκαλιάσει και κάθε μέρα έρχονται και πιο πολλοί. Απόδειξη τα παγωμένα χαμόγελα κάποιων και οι πιέσεις με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για στήριξη. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω όσο και αν τα δώσουν όλα από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά Μπράβο νικήσατε
    Οπότε δεν χρειάζεστε να πάμε και να πάτε να ψηφίσετε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγωνας μεχρι τελους
      Τιποτα δεν κριθηκε
      Πορτα πορτα
      Ψηφο ψηφο

      Διαγραφή
  4. Ευχομαι όλοι αυτοί που λένε ότι αγαπάνε τον τόπο τους και βάζουν υποψηφιότητα, να μη μείνουν μόνο στα λόγια. Γιατί από υποσχέσεις έχουμε μπουχτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.