Ανακοίνωση έξι υποψηφιοτήτων για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Μύτικα.


Ανακοινώνουμε προς τους κατοίκους του Μύτικα, τα έξι από τα οκτώ πρόσωπα του τοπικού ψηφοδελτίου που δημιουργήσαμε, για εκπροσώπηση μας στο Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα με την θέληση των πολιτών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα άλλα δύο ονόματα.
Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, που μας ενώνει η κοινή μας αγωνία για την τύχη του αγαπημένου μας Μύτικα. Είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε επαφές και συζητήσεις και αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας Μυτικιωτών για την επόμενη μέρα του Μύτικα.
Με βάση τον νέο νόμο του Κλεισθένη, τα ψηφοδέλτια για τα Τοπικά Συμβούλια είναι πλέον ανεξάρτητα από τα γενικά ψηφοδέλτια για τον Δήμο, μία αλλαγή αναμφίβολα θετική.
Όμως η πλειοψηφία όσων ανήκουμε στο συγκεκριμένο τοπικό ψηφοδέλτιο, πιστεύουμε ότι στον Δήμο Ξηρομέρου επιβάλλεται πολιτική αλλαγή, για τον απλό λόγο ότι με αντικειμενική αξιολόγηση, η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς.
Θεωρούμε ότι επόμενος Δήμαρχος και επόμενη Δημοτική Αρχή  πρέπει να είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και τα στελέχη που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
Είναι ο πλέον κατάλληλος, αυτός και η ομάδα του, να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στον Δήμο Ξηρομέρου, να προχωρήσουν στις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται σε όλη την φιλοσοφία διοίκησης του Δήμου, να τον νοικοκυρέψουν, να αποκαταστήσουν το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και πολιτών, να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική.

1. Αποστολάκη Σπυριδούλα του Νικολάου - Αλεξάνδρου
2. Λυγκώνης Νίκος του Παναγιώτη
3. Παπανικόλα Χάιδω του Γρηγορίου
4. Σκαρογιάννης Χρήστος του Φωτίου
5. Φάρρος Δημήτριος του Μιχάλη
6. Φούντα - Χατζαρά Μαίρη του Ιωάννη

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.