Διευκρινήσεις - απαντήσεις του Βασίλη Μουρκούση σε σχόλια αναγνωστών.


Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, απάντηση στα σχόλια του 6:13 μ.μ. και 9:06 μ.μ. (αναφέρεται σε προηγούμενη ανάρτηση μας εδώ).
Ανώνυμε ποδοσφαιριστή του Αλυζιακού, που σαν νέος θα περίμενα να μιλήσετε επώνυμα, και όχι με τη συνήθη μορφή του ανώνυμου κουκουλοφόρου, εγώ θα σου απαντήσω επώνυμα.
Δεν είχαμε ούτε έχουμε την διάθεση να εκμεταλλευτούμε τις ενέργειες, τις προσπάθειες και τους κόπους του Λευτέρη Κατσαούνη, του Κώστα Τζάλα, του Θοδωρή Γκούρα, του Μήτσου Γαρίδα, του Μήτσου Παπανικόλα και άλλων, εμείς γράψαμε τι κάναμε. Αν είχες ρωτήσει τον Λευτέρη τον Κατσαούνη θα στα είχε επιβεβαιώσει και επειδή εσείς οι ποδοσφαιριστές πράγματι αγαπάτε και προσφέρετε ανιδιοτελώς στον Αλυζιακό Σύλλογο, αλλά όταν γίνεται η γιορτή της σαρδέλας, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο Αλυζιακός, αν δεν πάρετε το πενηντάρι ούτε σερβίρετε ούτε ψήνετε τις σαρδέλες.
Όπως επίσης και για το έργο του χλοοτάπητα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πολύ καλά γνωρίζουμε όταν ήρθε το κλιμάκιο από το Υπουργείο Αθλητισμού στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ ανήγγειλαν δύο έργα της Κατοχής και άλλο ένα, παρενέβη το πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κος Παπαδόπουλος Παναγιώτης και απαίτησε να γίνει του χωριού του (Μύτικα) και καλά έκανε.
Το δε φάκελο, τοπογραφικά και λοιπά τα υπέβαλλε ο Δήμος, καθώς και τώρα κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται όπως πυρασφάλεια, πυρανίχνευση και ότι άλλο χρειάζεται για να εκδοθεί η λειτουργία άδειας του γηπέδου προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.
Σε εσένα 9:06 από τις Φυτείες, θέλω να σας γνωρίσω το εξής: όταν πριν από δυο χρόνια από τις χιονοπτώσεις από το βάρος έκατσε η σκεπή, καλέσαμε δυο διαφορετικούς μηχανικούς για να μας εκφράσουν την γνώμη τους για την στατικότητα και την επικινδυνότητα και τον Προϋπολογισμό της δαπάνης του έργου για την αντικατάσταση.
Μας βεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος και ο Προϋπολογισμός της δαπάνης για την αντικατάσταση της σκεπής ήταν απαγορευτικός για τους Προϋπολογισμούς του Νομικού Προσώπου γι’ αυτό όταν το Υπουργείο Εσωτερικών προκήρυξε το Πρόγραμμα για την Συντήρηση των Παιδικών Σταθμών, ήμασταν μέσα στους επτά πρώτους Δήμους της χώρας που υπέβαλλαν πλήρεις φακέλους με μελέτες και ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα, που μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αντικατάσταση της σκεπής. Τώρα μιας και είστε από τις Φυτείες, θα πρέπει να ρωτήσετε τον τότε Δήμαρχο Φυτειών και τον Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού, πως είναι δυνατόν μια καινούργια σκεπή να καταρρεύσει μέσα σε οχτώ χρόνια, τι συνέβη; Αστοχία υλικού; Έλλειψη υλικού; ή τίποτα άλλο;
Όταν αναφέρεστε σε τέτοια σοβαρά θέματα καλό θα είναι σαν ενεργός/ή πολίτης/σα ας βάζετε και το ονοματάκι σας δε δαγκώνουμε. 

Με εκτίμηση

Μουρκούσης Βασίλειος

2 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι οι εκλογες και τα ψηφαλακια.
    Το ντερμπι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ...ποιος θα στηριξει ποιον.
    Εκει σας θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.