Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Μακριά από πρακτικές, όπως ρουσφέτια, χρηματισμούς και διαφόρων ειδών εξυπηρετήσεις.


Συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη.
Στην τελική ευθεία για την εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου, πολλοί υποψήφιοι και παρατάξεις θα προσπαθήσουν να σε πείσουν με τις πολιτικές τους θέσεις (το οποίο είναι θεμιτό). Κάποιοι ίσως να ακολουθήσουν πρακτικές όπως ρουσφέτια, χρηματισμοί και διαφόρων ειδών εξυπηρετήσεις, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την ουσία μιας δημοκρατικής διαδικασίας, αποκαλύπτοντας το πιο βρώμικο, τον πιο σάπιο τρόπο προσπάθειας ελέγχου συνειδήσεων και άσκησης πολιτικής επιρροής των «δυνατών» έναντι των «αδύναμων».

Συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη.
Δεν είσαι αδύναμος. Τη δύναμή σου που βρίσκεται και στην ψήφο σου, προσπαθούν με δόλια μέσα να υφαρπάξουν, όχι για το κοινό καλό όπως ευαγγελίζονται, αλλά για δικά τους προσωπικά οφέλη και φιλοδοξίες. Αυτοί σε φοβούνται μην εκφραστείς ανατρεπτικά, αποφασιστικά μαυρίζοντας τις πολιτικές και τις βρώμικες τακτικές τους προς όφελος δικό σου.

Συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη.
Σκέψου ότι η συνείδησή σου είναι πάνω απ όποια, ακόμη τυχόν, μικροσυμφέροντα τα οποία είναι πρόσκαιρα και προσωρινά. Στο τέλος ζημιωμένος θα βγεις πάλι εσύ αν τους αφήσεις να καθορίσουν τη ζωή σου για τέσσερα ακόμη χρόνια με την άσκηση της ίδιας πολιτικής που υπονομεύει το μέλλον σου. Το συμφέρον σου βρίσκεται μέσα στο συλλογικό συμφέρον των ανθρώπων του μόχθου, των αγροτών, των εργατών, των υπαλλήλων και μόνο μέσα από αυτό μπορείς να παλέψεις και να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον.

Συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη.
Μεγαλύτερη σημασία έχει να μπορείς να κοιτάς τα παιδιά σου στα μάτια με βλέμμα καθάριο, όταν σου ζητήσουν ευθύνες για το μέλλον που φτιάχνεις γι αυτά και την κοινωνία που τους παραδίνεις. Σκέψου το παράδειγμα που θέλεις να τους δώσεις μέσα από την πολιτική σου στάση, φτιάχνοντας ελεύθερους ανθρώπους που θα διεκδικούν με θάρρος τη ζωή τους κι όχι φοβισμένους ραγιάδες με σκυμμένο κεφάλι..

Συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη.
Το συμφέρον σου βρίσκεται στην συστράτευση με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου, που δεν πρόκειται ποτέ να σου τάξει ρουσφέτια, αλλά που θα είναι πάντα συνεπής στην ταξική της αποστολή, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού του Ξηρομέρου.
Καλούμε τον κόσμο να σκεφτεί ενιαία και πολιτικά και να πει το μεγάλο όχι. Να αρνηθεί τα ψευδοδιλλήματα και την λογική του μικρότερου κακού. Να στηρίξει με όλη του τη δύναμη τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν θα πάει χαμένη! Και στην τελική συντοπίτη, γείτονα Ξηρομερίτη. Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.