Τραυματίες στο σοβαρό τροχαίο στον Μύτικα. Δική μας ενημέρωση.Στο Κέντρο Υγείας Μύτικα μεταφέρθηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Αστακού – Μύτικα.
Ειδικότερα, το ατύχημα έγινε όταν το αυτοκίνητο μάρκας Audi, που κινούταν στο ρεύμα προς Μύτικα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε παράδρομο.
Το έτερο ΙΧ μάρκας Nissan, κινούμενο και αυτό προς την ίδια κατεύθυνση δεν μπόρεσε να το αποφύγει και τελικώς συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός τριών ανηλίκων, επιβατών του μαύρου οχήματος, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μύτικα. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας και οι οδηγοί των δύο οχημάτων.
Δείτε εικόνες:ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει όλες τις ημέρες του Μαΐου (δείτε εδώ), προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο και συνοδεία της γιατρού που εφημερεύει στο Κέντρο Υγείας του Αστακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.