Ιστορίες από το Ξηρόμερο.


Πηγή: Σελίδα Facebook
κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

Λοιπόν όταν εκλέχτηκε το 2014 το Δυνατό Ξηρόμερο, ανέθεσαν σε κάποιον να τοποθετήσει τέσσερις αναμεταδότες (Πηγάδια, Μύτικας, Αρχοντοχώρι και Βασιλόπουλο).
Το έργο 20.000 ευρώ δεν πληρώθηκε ποτέ (ξέρω ότι δεν ξαφνιάζεται κανείς) και ο εργολάβος ανέλαβε και τη συντήρηση.
Πριν κάποιους μήνες στο Αρχοντοχώρι έγινε κάποια διακοπή στην αναμετάδοση του σήματος και στείλαμε έναν σχετικό με τέτοιου είδους κατασκευές να επιδιορθώσει τη ζημιά. Αμέσως μας τηλεφώνησε ο εργολάβος λέγοντάς μας, μην τολμήσουμε να απλώσουμε χέρι γιατί τα πήρε τα μηχανήματα και έφυγε. Και με το δίκιο του. Τότε μάθαμε τις λεπτομέρειες.
Μάθαμε όμως ότι από το 2018 υπάρχει πρόγραμμα του Υπ. Εσωτερικών για περιοχές σαν τις συγκεκριμένες, που έχουν πρόβλημα με το σήμα (δείτε εδώ), το οποίο προφανώς η τότε δημοτική αρχή το αγνόησε....
Ήδη ξεκινήσαμε ενέργειες έτσι ώστε να ενταχθούμε κι εμείς. Θα δούμε πως θα πάει.
Την Παρασκευή η ζημιά που έγινε απαιτούσε προμήθεια κάποιων κατόπτρων και πομπών, όπως μας είπε ο υπεύθυνος και τα οποία τα παράγγειλε Δευτέρα, τα τοποθέτησε Τρίτη και αποκαταστάθηκε η βλάβη μερικώς σε ορισμένα σημεία των χωριών και πλήρως σε άλλα και σήμερα θα γίνει πλήρης αποκατάσταση...
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι..., η σημερινή διοίκηση θα πρέπει να ντρέπεται και βέβαια ότι είναι ανίκανη!!!

1 σχόλιο:

  1. ειστε ανικανοι που 13 μηνες κυβερνατε και δεν βγηκατε με ενα ματσο 500 ευρα να πληρωνετε να βερεσεδια των ικανων
    Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.