Η μοναδική δημοτική αρχή της διοικήσεως Γαλούνη & συνεργατών, με απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων προηγούμενων δημοτικών αρχών.


Επειδή άνοιξε ένας δημόσιος διάλογος για τις χρηματοδοτήσεις του Δήμου Ξηρομέρου και για την αποτελεσματικότητα δημοτικών διοικήσεων, από μεριάς μας με ευπρέπεια, πάντα με στοιχεία και με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν άλλο πίνακα που δεν πρόκειται να σας τον δείξουν ΠΟΤΕ και δεν τον συνυπολογίζουν στο λογαριασμό, για να βγάλουν ορθά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της αποτυχημένης κατά εμάς διοίκησης Γαλούνη.
Η δημοτική αρχή Γαλούνη & συνεργατών, είναι η μόνη δημοτική αρχή Ξηρομέρου που έχει καταγράψει στο βιογραφικό της απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτήσεων που είχαν εξασφαλίσει προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα μιλάμε για 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.605.143,49 €, που κατόπιν των απεντάξεων χάθηκαν για τον Δήμο Ξηρομέρου. Όπως καταλαβαίνετε όλοι, αυτονόητα η κύρια ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις, βαραίνει την διοίκηση επί της οποίας γίνονται οι απεντάξεις.
Προειδοποιούσε τότε η δημοτική παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ''Συμπολιτεία Ξηρομεριτών'' με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.κ. Χρήστος Κολοβός και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (δείτε εδώ). Απάντηση καμία από τον κ. Γαλούνη και τους συνεργάτες του, απεντάξεις και απώλεια εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων εκατομμυρίων ευρώ. 
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο excel, που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των απενταγμένων έργων συνοδεία ΠΑΝΤΑ συνδέσμων των επίσημων εγγράφων.
Πίνακας ανάλογος απεντάξεων, δηλαδή αφαίρεσης εξασφαλισμένων χρημάτων για τον Δήμο Ξηρομέρου, δεν υπάρχει επί διοίκησης Τριανταφυλλάκη και ευχόμαστε για το καλό του Δήμου να μη ξανά υπάρξει ποτέ, για καμία δημοτική αρχή. Μόνο εντάξεις να έχουμε.

7 σχόλια:

  1. Ο τριανταφυλλακης οτι ενταξεις παρελαβε απο γαλουνη με απλα τεχνικα δελτια 1 σελιδας τα εκανε μελετες και τα δημοπρατησε.
    Εκανε αγωνα δρομου με τους ειδικους συνεργατες μηχανικους που πηρε και καταφερε να τα δημοπρατησει ολα και να μη χασει ευρω και καποια ηταν στα ορια να χαθουν.
    Πειτε τις αληθειες να μαθουν οι ξηρομεριτες
    Ο τριανταφυλλακης και οι συνεργατες του δουλευουν και δεν ξυνουν τα νυχια τους.
    Το δημαρχειο ειναι πλεον χωρος δουλειας και οχι βολεματος ψηφοφορων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
      ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΘΑ ΒΑΡΕΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ.
      ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.
      ΡΕΚΟΡ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.
      ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ
      ΠΕΙΤΕ ΤΑ

      Διαγραφή
  2. Ποια ακριβώς είναι τα έργα του Φιλόδημου που δεν είχαν μελέτη; Και τα δύο έργα (Εξωτερικό Δίκτυο και Αγροτικός Δρόμος Αλυζίας θέση Καστρί) είχαν πλήρη φάκελο και μελέτη. Τα μόνα έργα Φιλόδημος που εντάχθηκαν με ένα τεχνικό δελτίο , χωρίς μελέτη, ήταν η Πυροπροστασία και οι Ράμπες στα σχολεία επί Τριανταφυλλάκη. Και επιπλέον τα δημοπράτησε η Υπηρεσία όχι ο ίδιος, ούτε οι συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύλειοι χώροι
    Παιδικές χαρές
    Μηχανήματα έργου
    Τις μελετες για το σχολειο μυτικα εσεις τις κανατε οι τις βρηκατε ωριμες από την προηγουμενη δημοτικη αρχη και από τον τριχοπουλο;
    Ποιος δεν ειχε ανανεωσει το παραχωρητηριο του οικοπεδου και δεν ειχε υπογραψει προγραμματικη συμβαση με το μεσολλογι και κινδυνεψε να χαθει το το ωριμο εργο του σχολειου του μυτικα; Μια αιτηση μονο κανατε αλλα λετε δικο μας το εργο και κοροιδευετε οσους δεν ξερουν λεπτομερειες.
    Ποιος ελεγε ότι ο μυτικας εχει λιγα παιδια τι το θελει το σχολειο;;; υπαρχουν γραπτες αποδειξεις.
    Για τις απενταξεις που είναι το θεμα εχετε να πειτε κατι η φταιει ο μαρια η πενταγιωτισσα; οι νικες εχουν πατερα και μανα. Οι ηττες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποκατάσταση της αλήθειας: Μελέτη αύλειοι χώροι: αρχές 2019, μελέτη παιδικές χαρές: 2018, μελέτη μηχανημάτων έργων: 2018. Άρα ποια δεν είχαν μελέτη και την έφτιαξε ο Τριανταφυλλάκης; Για πυροπροστασία και ράμπες που έγινε υποβολή χωρίς μελέτη δεν απαντάς;
      Όσο για την έτοιμη μελέτη του σχολείου, έτσι είναι η συνέχεια στην διοίκηση. Και η παρούσα δημοτική αρχή βρήκε έτοιμη τη μελέτη της Ανάπλασης Αστακού Β φάσης, τι να κάνουμε; Παρακαλώ όπως μάθετε τις λεπτομέρειες πριν αναρτήσετε σχόλια. Μπορεί το έγκυρο mytikaspress να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να διαπιστωθεί η αλήθεια. Αναφορικά με τις απεντάξεις, μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα. Το σχόλιό μου αφορά την αναλήθεια των λεγομένων του σχολιαστή!

      Διαγραφή
    2. Μιλησα πολιτικα. Ο τριανταφυλλακης είναι γιατρος και δεν κανεις μελετες. Οι υπηρεσιες πληρωνονται για να κανουν τη δουλεια τους με οποιονδηποτε δημαρχο , να δουλευουν και να πρατουν το καθηκον τους και δεν κανουν πολιτικη.
      Η διοικηση εχει συνεχεια αλλα η κοροιδια δεν εχει συνεχεια. Το γηπεδο μυτικα γαλουνης επειδη εκανε τη μελετη αρα παρε πινακα με το εργο να είναι του γαλουνη (αληθεια ποιος εκανε τη μελετη και πως πληρωθηκε αν πληρωθηκε. Που να ρωτησουμε;;;;;;) αλλα το σχολειο μυτικα που ολες οι μελετες ηταν ωριμες από αλλους , παρε πινακα και αυτό γαλουνη. Αυτό λεγεται πολιτικη του χειριστου ειδους και κοροιδια από ανθρωπους που θα επρεπε να κανουν απλα τη δουλεια τους και όχι το πληντυριο τους τεως.
      Μελετη για παιδικες χαρες 2018. Και γιατι δεν δημοπρατηθηκε;;;; που να ρωτησουμε;;; η μελετη ηταν ενταξει η αλλαξε;;;;;;;
      Το σχολειο μυτικα επρεπε να γινει η ειχε λιγα παιδια και επρεπε να μεινουν στο λυομενο;;;; που να ρωτησουμε;;;;;

      Για τις απενταξεις μια κουβεντα;;;; που να ρωτησουμε;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ;

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.