Στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής των Ελλήνων.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής των Ελλήνων (δείτε εδώ), τα «πόθεν έσχες» για το έτος 2021 (χρήσης 2020), των πολιτικών προσώπων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών, με βάση τον Ν. 3213/2003 και τις πολλαπλές τροποποιήσεις που αυτός έχει υποστεί από το 2003.
Τα πόθεν έσχες είναι δημόσια έγγραφα, που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων, προσβάσιμα στον κάθε πολίτη. Μέσα στα επίσημα έγγραφα μπορείτε να δείτε τα εισοδήματα, τα τυχόν δάνεια, τις καταθέσεις και την ακίνητη περιουσία όσον είναι υπόχρεοι δήλωσης πόθεν έσχες.
Μεταξύ αυτών και το πόθεν έσχες του νυν Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του τέως Δημάρχου Ξηρομέρου, κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, τα οποία μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνουν αναλυτικά παρακάτω.
Για να δείτε το πόθεν έσχες του νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη πατήστε εδώ.
Για να δείτε το πόθεν έσχες του τέως Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

  1. του τριανταφυλλάκη ένα φυσιολογικο ποθεν εσχες που ειμαι σιγουρη οτι θα μεινει τετοιο οταν μετα απο πολλά χρονια δεν θα ειναι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο αφορά το δευτερο μέρος απο το πολιτικό σου σχόλιο.
      Οι δημαρχοι και οι αντιδήμαρχοι, έρχονται στο πολιτικό προσκήνιο και παρέρχονται και ανάλογα βεβαίως μς την κρίση των δημοτών μας κσι την λαϊκή ετυμηγορία.
      Τώρα αν ενδεχομένως υπάρχουν και κάποιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση που νομίζουν άν νομίζουν ότι είναι μοναδικοί και ανεπανάληπτοι αυτό είναι νομίζω εξαίρεση στον κανόνα .

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.