Ο Μυτικιώτης Νίκος Παπαναστάσης ξανά στην Ελληνική Βουλή. Συγχαρητήρια Νίκο. Το Δελτίο Τύπου μετά την εκλογή του.


Με την ενσωμάτωση στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο 100%, το ΚΚΕ κατάφερε να επανεκλέξει Βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία, τον Μυτικιώτη Νίκο Παπαναστάση, όπως και το 2019.
Το 2019 το ΚΚΕ είχε πάρει στην Αιτωλοκαρνανία ποσοστό 4,93% με 6.669 ψήφους. Ο Νίκος είχε πάρει 2.373 ψήφους.
Στις χθεσινές εκλογές, στην Αιτωλοακαρνανία το ΚΚΕ πήρε ποσοστό 6,30% με 8.623 ψήφους. Ο Νίκος πήρε 2.806 ψήφους.
Ο κ. Νίκος Παπαναστάσης είναι προβεβλημένο στέλεχος του ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, με πλούσια αρθρογραφία και παρεμβάσεις, τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και στα Πανελλαδικά και Τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, συν την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση, μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ ως Βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας.
Έκανε καριέρα στον Ελληνικό Στρατό ως αξιωματικός και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Είναι μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον φίλο Νίκο και του ευχόμαστε καλή, γόνιμη και παραγωγική θητεία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, προς όφελος των πολιτών και των συμφερόντων των Αιτωλοακαρνάνων.

Μετά την εκλογή του, ο Νίκος Παπαναστάσης έδωσε στα κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Να ενισχυθεί το ΚΚΕ που θα αποτελέσει τη μοναδική δύναμη εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης.

Η άνοδος του ΚΚΕ ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις και την αναγκαιότητα αυτό το βήμα να ενισχυθεί για να δυναμώσει περισσότερο το ΚΚΕ μπροστά στις αντιλαϊκές προκλήσεις που έρχονται, τόνισε ο Νίκος Παπαναστάσης, εκ νέου εκλεγμένος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου στον «Real FΜ».
Όπως σημείωσε, η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι αποτέλεσμα ενός συλλογικού αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα. Ενώ χαιρέτισε όλους όσοι έβαλαν πλάτη, ιδιαίτερα όσοι έκαναν το βήμα για πρώτη φορά, αλλά και των νέων ψηφοφόρων που έδωσαν για πρώτη φορά την ψήφο τους στο ΚΚΕ.
Ο Ν. Παπαναστάσης ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ θα αποτελέσει τη μοναδική δύναμη εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης και αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο για την συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ενίσχυσή του στις νέες εκλογές.
Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, συμφωνούν με τη δημοσιονομική σταθερότητα, συνεπώς μόνο το ΚΚΕ θα αντιπαρατεθεί με αυτές τις πολιτικές.
Κλείνοντας τόνισε ότι το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του δόθηκε για να οργανωθεί ο αγώνας στους χώρους δουλειάς, για να συμβάλει στην εργατική λαϊκή αντίσταση.

1 σχόλιο:

  1. Αφιερωμένος ο Σκάρος, από Πέτρο Λούκα Χαλκια. Συγχαρητήρια Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.