Η καθαρή απάντηση του κου Παναγιώτη Στάϊκου και μία οφειλόμενη διευκρίνηση από το blog.


Αυτοί οι οποίοι σας μετέφεραν τις πληροφορίες, όπως γράφετε επί λέξη (ακούγεται τελευταία, πιθανή συνεργασία της {της κυρίας Ντίνας Σαμαρά} με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, ο οποίος αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. Επίσης ακούγεται για συνεργασία μαζί της και το όνομα του γιατρού κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος και αυτός αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα, σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του), φαίνεται ότι μπέρδεψαν την Πρωτοχρονιά με την Πρωταπριλιά και τις Απόκριες και ευρίσκονται σε πλήρη παράνοια.
Τα πάρα πάνω για όσους γνωρίζουν τον Τριανταφυλλάκη και τον Στάϊκο, ξεπερνούν και το πιο χονδρό Πρωταπριλιάτικο ψέμα και δείχνει πως κάποιοι αγαπούν πολύ τις Απόκριες και βιάστηκαν να μας φορέσουν μάσκες!!!!
Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ τον Γιάννη πολύτιμο συνεργάτη μου, αφού μας ενώνει μια δυνατή και ειλικρινής φιλία, αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός για την επιστημονική μας επάρκεια και τον τρόπο με τον οποίο ασκούμε την ιατρική, υπηρετώντας τους ασθενείς μας με σεβασμό και υπευθυνότητα και άψογη συνεργασία μεταξύ μας.
Είναι αλήθεια ότι αυτό το δίδυμο, ο συνδυασμός του οποίου με την βαθιά γνώση και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση του Στάϊκου, χωρίς να έχει χάσει τίποτα από το φρέσκο και τον δυναμισμό, το όραμα, το όνειρο και το σφρίγος της νιότης του Τριανταφυλλάκη, έχει μεγάλη αποδοχή και ανταπόκριση από την κοινωνία και έχει κάνει κάποιους να καταληφθούν από παράνοια και να μπερδέψουν την Πρωταπριλιά με την Πρωτοχρονιά. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!!!
Εμείς πάντως ευχόμαστε σε όλους τους Δημότες και κατοίκους του Δήμου μας χαρούμενη Πρωτοχρονιά, ευλογημένος και δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος και προπαντός με υγεία, ακόμη και για αυτούς που καταλήφθηκαν από παράνοια και ίσως έπρεπε να τους ευχηθούμε καλή Πρωταπριλιά και καλές Απόκριες.!!!!
Δεν θέλαμε να το χοντρύνουμε άγιες μέρες, αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε αυτούς τους τύπους.
Ο Στάϊκος και ο Τριανταφυλλάκης φταίνε που Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε στην Δημοτική Αρχή ένα ισχυρότατο ράπισμα με την απ ένταξη από το τρίτο ΕΣΠΑ του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, με ανάδειξη του ιστορικού κέντρου και με αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία, προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ.
Ή μήπως τους απαλλάσσει από την τεράστια ευθύνη τους η Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα ότι, «Μπορεί αυτή τη φορά η πρόταση για τις αστικές αναπλάσεις στην περιοχή του Αστακού να μην εγκρίθηκε, όμως με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου και τις απαιτούμενες προσθήκες, το έργο θα ενταχθεί στο σχεδιασμό της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020», υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας πως στόχος της Περιφέρειας είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα.
Ή μήπως μπορεί να λειτουργήσει ως άλλοθι αυτό που γράφτηκε ότι «Να υπενθυμίσουμε πως ο φάκελος που υπεβλήθη παρά τις προσπάθειες από τη Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου δεν ήταν πλήρης τεχνικά, λόγω και της έλλειψης στελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας και έτσι το έργο δεν μπορούσε να ενταχθεί μέσα στους πιεστικούς χρόνους της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου.
Αλήθεια οι Δημοτικές αρχές κρίνονται από τις φιλότιμες προσπάθειες; Ή από την επάρκεια ή ανεπάρκεια τους και την αποτελεσματικότητα τους. Το αποτέλεσμα πάντως για την περίπτωση αυτή ήταν ένα μεγάλο μηδενικό.
Αλήθεια πως άλλοι Δήμοι, όπως και ο Δήμος Καλαβρύτων, με πληθυσμό λίγο μεγαλύτερο από τον δικό μας και με πολλά προβλήματα λόγω των ορεινών όγκων, οδικών δικτύων, χιονιών και λοιπών, κατάφεραν όχι απλά να καταθέσουν πλήρη φάκελο, αλλά και να ολοκληρώσουν τα έργα (στις φωτογραφίες τις οποίες τράβηξα πριν από 3 μήνες, όταν είχα επισκεφτεί τα Καλάβρυτα {γιατί από τότε ήμουν βέβαιος για την κατάληξη του δικού μας έργου} φαίνεται το τελευταίο τμήμα των έργων μαζί με την πινακίδα μπροστά στην Ιστορική Εκκλησία, το οποίο αυτή την στιγμή έχει σχεδόν τελειώσει!!!



Όσο για κάποιους που πήγαν να βρουν άλλοθι στις εγκυμοσύνες των μηχανικών, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας αυτές τις μελέτες τις αναθέτουν σε μελετητικά γραφεία, όπως κάναμε και εμείς για τις 13 μελέτες που παρέδωσα πλήρεις, ακόμη και με περιβαλλοντικές μελέτες-αδειοδοτήσεις και τεύχη Δημοπράτησης. Άλλες από αυτές ήταν Τοπογραφικές, άλλες Αρχιτεκτονικές, άλλες Στατικές, άλλες Ηλεκτρομηχανικές και άλλες Περιβαλλοντολογικές. Οι μηχανικοί των μικρών Δήμων κάνουν τις μελέτες απλών έργων, όπως τις έκανε με ευσυνειδησία και επάρκεια και η Μηχανικός του Δήμου μας κυρία Ραλάτου.
Εμένα πάντως, όπως και την πλειοψηφία των κατοίκων του Αστακού δεν με στενοχώρησε τόσο η απ ένταξη του έργου της ανάπλασης, το οποίο θα αργήσει 2-3 χρόνια για να γίνει, όσο με στεναχωρεί το γεγονός ότι κινδυνεύουν τα χαθούν τα 500.000 περίπου ΕΥΡΩ, που υπάρχουν για το κλειστό γυμναστήριο και για το γεγονός ότι δεν κατέθεσαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020, τις μελέτες για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου μέχρι τον Αστακό (7 εκατομμύρια ΕΥΡΩ), τις μελέτες για την ύδρευση της Μπαμπίνης και της Χρυσοβίτσας από την γεώτρηση των Βλυζιανών, τις μελέτες για την ανακαίνιση του Νεοκλασικού, στο οποίο θα μεταφερθεί η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και εάν υπάρχει η δυνατότητα ένταξης και των έργων οδοποιίας, από το πρόγραμμα ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ, το οποίο δεν προχώρησε λόγω της κρίσης, των οποίων επίσης οι μελέτες είναι πλήρεις με τεύχη δημοπράτησης.
Κάνω λοιπόν έκκληση στην Δημοτική Αρχή αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, να φέρει στο συμβούλιο το θέμα της ένταξης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 των έργων που ανέφερα, όπως επίσης να λάβουν απόφαση για την ανάθεση μελέτης για την ύδρευση του Αρχοντοχωρίου και συνολικά του πρώην Δήμου Αλυζίας, με στόχο να ενταχθεί άμεσα και αυτό στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και εάν η περιφέρεια ζητήσει επικαιροποίηση τιμών, τα μελετητικά γραφεία που τις συνέταξαν το κάνουν με 500 έως 1.000 ΕΥΡΩ για κάθε έργο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι
χαρούμενη και ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.
Αστακός 30/12/2013

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε λίγα πράγματα σχετικά με το κομμάτι του κειμένου μας «Ακούγεται τελευταία, πιθανή συνεργασία της {κας Ντίνας Σαμαρά} με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, ο οποίος αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. Επίσης ακούγεται για συνεργασία μαζί της και το όνομα του γιατρού κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος και αυτός αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα, σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. Γενικά αφού το σύστημα δεν άλλαξε, οι συνεργασίες είναι μονόδρομος και σχεδόν επιβεβλημένες.»
Οι εκλογές ως γνωστόν πλησιάζουν, και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις συζητιόνται από αρκετούς δημότες τα τεκταινόμενα, οι πιθανοί συνδυασμοί και γενικά το τι πρόκειται να γίνει εν όψει των εκλογών. Επειδή λοιπόν και εμείς ζούμε και κινούμαστε μέσα στην κοινωνία γίναμε γνώστες της περίπτωσης πιθανής συνεργασίας της κας Σαμαρά με τον κ. Στάϊκο και τον κ. Τριανταφυλλάκη. Αυτό μεταφέραμε, χωρίς να εκφράσουμε σιγουριά αλλά λέγοντας απλά ακούγεται, και για του λόγου το αληθές..., από εμάς το ακούσατε πρώτη φορά; Δεν το έχετε ξανακούσει έξω που συζητιέται; Δεν λέγετε από πολλούς δημότες, ιδιαίτερα του Αστακού, ότι ο κ. Στάϊκος θα μπορούσε να συνεργαστεί και με την κα Σαμαρά μιας και στις προηγούμενες εκλογές στήριξε με τον τρόπο του τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά;
Άρα για το «αυτοί που σας μετάφεραν τις πληροφορίες», που αναφέρει στην αρχή ο κ. Στάϊκος, τον οποίο σεβόμαστε και απολύτως τίποτα δεν έχουμε μαζί του, θα πούμε ότι μας μεταφέρθηκε μέσω συζητήσεων από την κοινωνία.
Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη ανάρτηση που είχαμε κάνει σχετικά με τις δημοτικές εκλογές (δείτε εδώ), για τον κ. Στάϊκο είχαμε πει επί λέξη τα παρακάτω, και πάλι αυτοί που μας μετέφεραν και τότε τις πληροφορίες, ήταν οι συζητήσεις μέσα στην κοινωνία. Να τι είχαμε γράψει:
«Επίσης μία εν δυνάμει υποψηφιότητα, που κατά την γνώμη μας θα παίξει πολύ δυνατά και που μπορεί να εκφράσει το χώρο της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αυτή του πρώην Δημάρχου Αστακού κ. Παναγιώτη Στάικου. Ο γιατρός κ. Στάικος, όπως θυμόμαστε και στις προηγούμενες εκλογές επεδίωξε να είναι υποψήφιος και ουσιαστικά αποσύρθηκε τελευταία στιγμή. Νομίζουμε ότι είναι πολύ πεισματάρης για να κάνει πάλι πίσω και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να δώσει το παρών στη μάχη για το Δημαρχιακό θώκο.»
Άρα λοιπόν για ότι γράψαμε εμείς παίρνουμε την ευθύνη, και ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τους δημότες ποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα εν όψει των δημοτικών εκλογών. Οι πηγές μας είναι ο απλός κόσμος και άλλοτε δικαιωνόμαστε, και άλλοτε, όπως στην περίπτωση του κου Στάϊκου, όχι. Βέβαια για μία απλή ενδεχόμενη συνεργασία μιλήσαμε δεν κατηγορήσαμε ούτε ψέξαμε κάποιον νομίζουμε. Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή επιτυχία στον κ. Στάϊκο και στον κ. Τρανταφυλλάκη τον οποίον συμπαθούμε ιδιαίτερα και το γνωρίζει και πάντα στην διάθεση τους να προβάλουμε τις θέσεις του συνδυασμού τους.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με την ΥΓΕΙΑ πρώτη
και όλα τα άλλα δεύτερα.

7 σχόλια:

  1. μετα την διευκρινιση του μπλογκ μαλλον και μια ανακοινωση της ντινας οτι δεν υφισταται θεμα μας λειπει. απλα αυτα που συζηταει ο κοσμος μεταφερε το μπλογκ. αρα γιατι θιχτηκε ο σταικος; εμας παντως μας αρεσει να διαβαζουμε τι γινεται. σαν αστακιωτης γνωριζω τις καλες σχεσεις που ανεκαθεν ειχε ο σαμαρας με τον σταικο και ολοι εδω συζητανε για πιθανη συνεργασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολοκύθια με τη ρίγανη. Αν μετά από αυτά που έγραψε ο Γιατρός στην απάντησή του πάει και συνεργαστεί με Ντίνα και λοιπούς τότε καληνύχτα. Κι αυτός άξιος της μοίρας του κι εμείς άξιοι των τυχάρπαστων που θα μας κυβερνήσουν. Οπότε γιατρέ, αξιοπρέπεια και σταθερότητα στις θέσεις κι εμείς μαζί σου. Αν αρχίσεις κι εσύ τις "συνεργασιακές" κωλοτούμπες, θα τα έχουμε δεί όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 9,2 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ.ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΡΟ ΜΕ ΔΥΚΤΙΟ ΑΜΥΑΝΤΟΥ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Το πρόβλημά μου με το βαθύ ΠΑΣΟΚ εστιάζεται σε αυτούς που τα πήραν και χοντρά μάλιστα, οι οποίοι ήταν ανεπάγγελτοι μια ζωή και ακόμα είναι και οι οποίοι πάτησαν επί πτωμάτων, παίρνοντας στο λαιμό τους ολόκληρες περιοχές με την ανικανότητα και την μικροσύνη τους για να εξυπηρετήσουν μόνο την τσέπη τους (άντε και λίγο του θυρωρού τους, όπως έλεγε μια άλλη ψυχή του βαθέως ΠΑΣΟΚ κάποτε). Και οι οποίοι έβγαζαν και λόγο στην αγορά και στα μαγαζιά του Μύτικα (βλέπε καφενείο Κώστα Τζεφρώνη και καφενείο Βασίλη Ζαμπέλη) για τα λεφτά που έχουν να φάνε και τα εγγόνια τους. Αυτοί τα λέγανε όχι εγώ. Εις επήκοον. Αν ο Γιατρός τα έχει αρπάξει και κατηγορείται για σκάνδαλα δεν το γνωρίζω. Πουθενά όμως δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο (εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι). Αυτό που ακούω εναντίον του Γιατρού είναι ότι είναι ιδιόρρυθμος (μήπως έχει δίκιο και οι άλλοι πάνε να τον βγάλουν τρελλό? ρωτάω). Ο Γιατρός πάντως επάγγελμα είχε και έχει. Και είναι και μάχιμος. Και δεν περιμένει τις εκλογές για να τρέξει σε οποιοδήποτε περιστατικό. Και μην μου πείς για την κονόμα. Έχω να σου απαριθμήσω πολλά και αρκετά παραδείγματα επαγγελματιών (και γιατρών αν θέλεις) στην ευρύτερη περιοχή που δεν χαλάνε τη ζαχαρένια τους για την ανάγκη του άλλου. Άλλη κουβέντα όμως αυτή. Για το αν ο Αστακός πίνει νερό από δίκτυο αμιάντου, εγώ θα σταθώ σε ανακοίνωση παλιότερη του Γιατρού ο οποίος επιστημονικά απαντώντας στην κατηγορία αυτή είπε ότι το πρόβλημα με τον αμίαντο είναι στην αναπνοή του και όχι στην πόση μέσω σωλήνων αμιάντου. Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ επιστήμονα να αντικρούσει αυτό που είπε. Παρακαλώ για ενημέρωση από κάποιον που γνωρίζει το θέμα (επιστημονικά) για να ξέρουμε και για τι μιλάμε. Δεν σου απαντάω με κακία ή με εμπάθεια, αλλά κοίτα να δείς, ο Γιατρός και δυό τρείς άλλοι σε αυτή την κοινωνία μιλάνε επώνυμα. Και οι επώνυμοι θα λουστούν και τα καλά και τα άδικα. Και όλοι εμείς οι "Ανώνυμος είπε" είμαστε αμείλικτοι πολλές φορές πίσω από την ανωνυμία μας. Και όχι πάντα δίκαια. Καμιά φορά παρασυρόμαστε και τα λέμε κάπως "αζύγιαστα". Το ότι κάποτε ο Γιατρός είχε εκλεγεί με τις ευλογίες του Σαμαρά δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα (πολιτικά) να κάνει κωλοτούμπες και να κατηγορεί για ανικανότητα ουσιαστικά τη Δημοτική Αρχή (τη συγκεκριμένη) και μετά να πάει να συνεργαστεί (πολιτικά) μαζί της. Αν τώρα δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τώρα είναι ο Πυθαγόρας και μετά θα είναι η Ντίνα, ε τότε τι να κάνουμε. Η κωλοτούμπα θα είναι πολύ μεγάλη. Και όχι σύμφωνη με την εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει ο Γιατρός σε όλες τις παρεμβάσεις και αναρτήσεις του. Τις οποίες οφείλω να ομολογήσω πως δεν με έχουν πείσει οι αντίπαλοί του ότι μπορούν να τις αντικρούσουν.

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ. Η ΦΗΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ;
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ; ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΣΑΜΡΑ ...ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.