Τραγικό συμβάν αυτή την στιγμή στο λιμάνι του Μύτικα.


11:45 μ.μ.: Τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Μύτικα πριν από λίγα λεπτά. Κατά τις 11:20 το βράδυ, συνάνθρωπος μας βρέθηκε με το αυτοκίνητο του μέσα στην θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το μπαστούνι του λιμανιού που είναι προς το Κ.Υ. του Μύτικα, έπεσε προς τη θάλασσα στο χώρο του βυθισμένου λιμανιού.
Έγινε αντιληπτός από ανθρώπους μέσα από μαγαζί που είναι στο σημείο και ειδοποιώντας και τρέχοντας, ανασύρθηκε από δύτη που μένει στον Μύτικα μετά από 20 λεπτά περίπου, μέσα από το αυτοκίνητο του που είχε αναποδογυρίσει στον βυθό και αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει ώστε να του δοθεί ιατρική βοήθεια. Η μεταφορά έγινε με αγροτικό αυτοκίνητο, μιας και ασθενοφόρο δεν έχουμε στο Κ.Υ. και ούτε ήρθε από κάπου αλλού. Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή στο λιμάνι αγωνιώντας για την τύχη του συνανθρώπου μας.
Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά....

12:11 π.μ.: Δυστυχώς όπως μας μεταφέρουν φίλοι μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το Κ.Υ. Μύτικα, ο συνάνθρωπος μας έχασε τελικά την ζωή του. Πραγματικά πολύ κρίμα...

2 σχόλια:

  1. Eκ πρώτης μου αντίδρασης, μόνο θλίψη για τον χαμό ενός συνανθρώπου μας..( Τα αίτια θα φανουν στην τοξικολογικη εξέταση ) αλλα΄βρέ λεβέντη διαχειρηστή και αρθρογράφε ,άδραξες λάθος στιγμή να τονίσεις την έλλειψη ασθενοφόρου...Δικαιότατη η αγανάκτηση των κατοίκων , αλλά η στιγμή δεν προσφέρεται, και τούτο για να μην θεωρηθεί ώς αιτία θανατου..προκαταβολικα/////Αλλωστε τα 350 μέτρα που χωρίζουν την θέση του ατυχήματος με το ΚΥ δεν θα την εκμηδένιζε η εγκυρότατη προσέλευσι του ασθενοφόρου....Αλλωστε δεν μας λές αν ειδοποιήθηκε απο αλλού , παρ όλο που αναφέρεις ότι δεν ήρθε ούτε απο αλλού...Ειδοποιήθηκε ιδιώτης Γιατρός απ τον Αστακο που έχει δικό του ασθενοφόρο ??? Αλλωστε θα μπορούσε να κάνει και τον πυροσβέστη στον απεγκλωβισμό του άτυχου συνανθρώπου μας απ το αυτοκιντητό του...Εχει διετελέσει αυτόκλητος πυροσβέστης και στο παρελθόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο μας είναι από πάνω και ουδέν σχόλιο έχουμε να προσθέσουμε.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.