Εμφατική νίκη με 1 - 4 για τον Αλυζιακό, μέσα στην Παλαιομάνινα για την 2η αγωνιστική.


Με άλλη μία πειστική εμφάνιση, εκτός έδρας αυτή την φορά, ο Αλυζιακός νίκησε σχετικά εύκολα με 1 - 4 την Φλόγα Παλαιομάνινας, κάνοντας το δύο στα δύο στην έναρξη του πρωταθλήματος και μαζί με άλλες δύο ομάδες, βρίσκεται από πολύ νωρίς στην κορυφή.
Στο Α' ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα στο 1ο κιόλας λεπτό, είχε δοκάρι με τον Κώστα Ταμπάκη, αλλά παρά την σαφή υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ.




Στο Β' ημίχρονο, όπως ακριβώς έγινε και την 1η αγωνιστική με την Αναγέννηση Στάνου, ο Αλυζιακός ήταν πολύ καλύτερος και κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αλλά το κυριότερο, έγινε και πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και στην τελική προσπάθεια, κάνοντας γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Έτσι στο 47ο λεπτό το 0 - 1 από τον Ζαφείρη Μπουλιέρη, στο 55ο λεπτό το 0 - 2 ο Πάνος Γιαννείος, στο 70ο λεπτό το 0 - 3 ο Αντώνης Ταμπάκης (αλλαγή), στο 80ο λεπτό η Φλόγα μείωσε σε 1 - 3 και στο 88ο λεπτό το 1 - 4 από τον Πάνο Μαρούλη (αλλαγή). Καλύτερος παίκτης του αγώνα για την ομάδα μας, ο Πάνος Γιαννείος, με 1 γκολ και 2 ασίστ.
Επόμενος αγώνας για τον Αλυζιακό εντός έδρας, με την δύσκολη και στην κορυφή της βαθμολογίας ομάδα της Δάφνης Μεγ. Χώρας.
Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Μύτικα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 03:30 μ.μ. και καλό θα είναι να παραβρεθούμε όλοι στο γήπεδο, να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, σαν αυτό που παίζει η ομάδα του χωριού μας, να στηρίξουμε τους παίκτες, αλλά και μία ευκαιρία να βρεθούμε μεταξύ μας, γιατί το ποδόσφαιρο εκτός από αθλητικό γεγονός, είναι και κοινωνικό.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.