Σάρκα και οστά λαμβάνει νέα αυτοδιοικητική παράταξη, με στόχο τις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξηρομέρου. Ήδη καταγράφεται αποδοχή και δυναμική στην κοινωνία. Τα πρώτα ονόματα.


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί στον Αστακό έλαβε χώρα συνάντηση (η δεύτερη στη σειρά) μεταξύ προσώπων και αποφασίστηκε η ίδρυση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα κατέλθει αυτόνομα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας με αξιώσεις νίκης τον Δήμο Ξηρομέρου.
Οι πληροφορίες μας μιλάνε για ένα νέο συνδυασμό, έξω από κομματικές παρατάξεις. Άνθρωποι που δηλώνουν προβληματισμένοι για την τραγική σημερινή κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου και με κοινή πεποίθηση ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο στον τόπο όπου ζουν, δραστηριοποιούνται, έχουν επενδύσει τα όνειρα και το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους και γενικότερα όλη τους τη ζωή, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον νέο αυτό αυτοδιοικητικό φορέα και να προχωρήσουν στις μετέπειτα κινήσεις τους, έτσι ώστε να εκφραστεί και σε πρακτικό επίπεδο η προσμονή και ο πόθος της τοπικής κοινωνίας για κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, μία νέα αυτοδιοικητική πρόταση, που θα κινείται σε τελείως άλλη λογική διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου από την σημερινή.
Εκτός από τα ονόματα που αρχικά θα αναφέρουμε, οι πηγές μας μας μεταφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ζυμώσεις και διεργασίες και την αμέριστη στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει αποκτήσει ήδη αποδοχή και δυναμική στην κοινωνία, έχουν δώσει καταρχήν, θεσμικοί - αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, φορείς, αλλά το σημαντικότερο απ' όλα, δεκάδες καταρχήν πολίτες, που συμμερίζονται ακριβώς την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου και των οποίων τα ονόματα θα δημοσιοποιηθούν τις αμέσως επόμενες λίγες ημέρες όπως λένε οι πηγές μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποια από τα ονόματα που συμμετείχαν σε αυτήν την δεύτερη συνάντηση και έχουν σημαίνοντα ρόλο στην προσπάθεια της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, ήταν: Ο κ. Αλέξης Φραίμης, ο κ. Αποστόλης Ντίνος, ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο κ. Γιώργος Πουρνάρας, ο κ. Ζώης Μητσάνης, ο κ. Κώστας Μπαμπούρης, ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης, ο κ. Πάνος Τζαχρήστας, ο κ. Στάμος Τζογάνης και αρκετοί άλλοι, των οποίων τα ονόματα δεν καταφέραμε να τα μάθουμε.

5 σχόλια:

  1. Ο κυβος ερριφθει. Ο λογος στους πολιτες απο εδω και περα. Θα ακουσει, θα δει και θα συγκρινει. Θα δει ποιοι εκφραζουν με τις πρακτικες τους το παλιο και ποιοι το νεο. Ποιοι θελουν να διαιωνισουν τον παρασιτισμο και ποιοι να τον σπασουν.
    Οι πολιτες να αφεθουν ελευθεροι χωρις χρηματικα ανταλαγματα να διαλεξουν σε ποιους θα δωσουν την τυχη τους γιατι ετσι οριζει η πραγματικη δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αναγνώστες, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ειρωνίες και επιθέσεις ανώνυμες προς κανέναν. Τα περισσότερα που λαμβάνουμε αφορούν πρόσωπα της δημοτικής αρχής και τα κόβουμε και καλώς.
    Δεν θα επιτρέψουμε διαδικτυάκό κανιβαλισμό ΚΑΝΕΝΟΣ και όσο για την δημοκρατικότητα μας, δεν θα την κρίνουν σκουλήκια και γυμνοσάλιαγκες που ανώνυμα μας την πέφτουν.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ακουγοντάί πολύ θετικά.τα παραπάνω άτομα είναι ιδιάιτερα αξιόλογα αλλά και πολύ δυναμικά και οσοι συμπάρασταθουν θα είναι το ίδιο δυναμικοί και συνέιδητόποιημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιόλογα άτομα.Ο καθένας με τα προτερήματα και τις αδυναμίες του.ομωσ μεσα απο την ομαδα και την συλλογικότητα μόνο θετικο προσημο μπορει να χει όλο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη. Εμένα δεν μου κάνουν. Πρέπει να βγει μπροστά ένας ηγέτης. Ένας που θα μπορέσει να εμπνεύσει. Και να συγκεράσει τις χαώδεις απόψεις και ιδεοληψίες των συμβούλων. Με όραμα και αγνές προθέσεις για τον τόπο. Αυτόν πρέπει να αναζητήσουμε. Ο ευρων αμοιφθησεται. Γενναιόδωρα. Αλλά όχι με χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.