Ο Δήμος Ξηρομέρου απαντά για το πρόβλημα με την υψηλή πίεση του νερού στον Μύτικα και μας ρωτά. Φυσικά απαντάμε.


Αστακός, 16/10/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Αγαπητέ Bloger.
Σας ευχαριστούμε θερμά (;) για την ευαισθησία που δείξατε στο ζήτημα που προέκυψε στο δίκτυο ύδρευσης της Τ.Κ. Μύτικα.
Ο Δήμος Ξηρομέρου, ύστερα από ενημέρωση της Προέδρου Τ.Κ. Μύτικα, ενήργησε άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ αποκατέστησε τη βλάβη που παρουσιάσθηκε στο ρυθμιστή πίεσης.
Θα θέλαμε αν είναι δυνατόν, ως ιδιοκτήτης του αντικειμενικού σας Βlog να μας πείτε εάν ο Μύτικας έχει ξεμείνει καθόλου από νερό τα τελευταία χρόνια, και αν ναι πόσες φορές; 

Ο Αντιδήμαρχος 

Λιβάνης Θεόδωρος

--------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Αναδείξαμε ένα θέμα μετά από όχληση κατοίκων του Μύτικα, μόνο αναφέροντας γεγονότα και χωρίς κατηγορίες και χαρακτηρισμούς. Το κείμενο παρακάτω αδιάψευστος μάρτυρας.
Ο Μύτικας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι αλήθεια ότι έχει ελάχιστα προβλήματα όσον αφορά την επάρκεια νερού και είναι θα λέγαμε και προνομιούχος, σε σχέση με αυτά που μαθαίνουμε για άλλους οικισμούς του Δήμου μας (α ρε καταηκαμένοι Αστακέ, Αρχοντοχώρι, Παναγούλα και λοιποί συνδημότες τι τραβάτε).
Καμία λοιπόν δυσκολία να το παραδεχτούμε, γιατί αν δεν έχεις την γενναιότητα να παραδεχθείς την αλήθεια, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να καταστείς αναξιόπιστος ως γελοίος. Ναι λοιπόν, γενικά είμαστε πολύ καλά, όσον αφορά την επάρκεια του νερού στον Μύτικα, με ελάχιστες ως ανύπαρκτες διακοπές στο νερό. Για την ποιότητα δεν ξέρουμε να πούμε, γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε πουθενά τις σχετικές μετρήσεις (βάλτε τις επιτέλους, αν τις έχετε, στην ιστοσελίδα του Δήμου να ενημερωθούν και οι πολίτες τι πίνουν).
Και για να το τελειώσουμε κάπου εδώ, το πρόβλημα της υψηλής πίεσης υφίσταται εδώ και 4 ημέρες, μάρτυρες όλοι οι κάτοικοι του Μύτικα και αυτή επίσης είναι μία αλήθεια, οπότε τα περί χρόνου ρεκόρ της ανακοίνωσης, μάλλον βιάζουν την αλήθεια και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, εκτός και αν δεν σας ενημερώνουν σωστά.

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΥΚΟ ΣΑΝ ΓΑΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ.
    ΒΛΑΒΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΜΜΕΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προβλημα των ημερων στο μυτικα δεν ηταν η διακοπη του νερου αλλα το αντιθετο
    μας ηρθε το νερο μεσ στα σπιτια
    τοσες μερεσ αφριζε το νερο
    κοιμοσαταν??????
    γιατι δεν το σταματαγατε
    επρεπε να μας τιναξει και μετα να τρεξετε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε το ''φίλο'' για την ενημέρωση ότι στηρίξαμε Μουρκούση και Γκόλια. Τα ξέρεις καλά φωστήρα μου. Έπεσες μέσα 100%. Ρωτά και κανέναν να μάθεις. Όλα τα άλλα στα επιστρέφω. Α και μη ξεχνάς ήδη φαίνεσαι.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://mytikaspress.blogspot.com/2016/08/blog-post_34.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.