Διάψευση δημοσιευμάτων περί κλειστών δρόμων στη Δυτική Ελλάδα και περί μη επάρκειας αλατιού. Υπάρχει αλάτι. Προληπτικά η επιπλέον προμήθεια.


Τρίτη 8 Ιανουαρίου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο τύπου.

«Διάψευση δημοσιευμάτων περί κλειστών δρόμων στη Δυτική Ελλάδα και περί μη επάρκειας αλατιού – Υπάρχει Αλάτι. Προληπτικά η επιπλέον προμήθεια».

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει σχετικά με δημοσιεύματα για κλειστούς δρόμους και μη επάρκεια αλατιού:
«Κανένας δρόμος, σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, δεν αποκλείστηκε, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όποια απαγόρευση έγινε - για προληπτικούς λόγους -, έγινε από την Τροχαία, που είναι και η αρμόδια για την ασφάλεια όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει προμηθευτεί 1.350 τόνους αλάτι, για το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και έχει συνδράμει σε Δήμους, όπου και όταν είχαν ανάγκη. Η σχετική Σύμβαση υπογράφτηκε αρχές Νοεμβρίου 2018.
Αυτή τη στιγμή, στις αποθήκες της Περιφέρειας υπάρχουν 200 τόνοι αλάτι. Προληπτικά, κρίθηκε απαραίτητη η επιπλέον προμήθεια 485 τόνων, για να υπάρχει επάρκεια για το σύνολο της χειμερινής περιόδου».

2 σχόλια:

  1. πρωτη φορα βλεπω την αμελεια και τον κακο προγραμματισμο καποιου να μετατρεπεται σε διαμαρτυρια.
    ολοι ξερουν οτι ερχονται χιονια την περασμενη παρασκευη και σαββατο και ο δημος ξηρομερου με επισημο δελτιο τυπου διαμαρτυρεται γιατι λεει ζητησε αλατι το σαββατο και δεν πηρε!!!!!
    το σαββατο αφου επεσε το χιονι
    αφου παγωσε
    αφου φυγαν αμαξια και νταλικες
    το σαββατο το θυμηθηκε να ζητησει αλατι
    οι της περιφερειας λενε αλατι εχουμε αλλα οι δημοι ερχονται μονοι τους να παραλαβουν.
    κατι δεν παει καλα εδω
    δηλαδη του δημου ξηρομερου τους ειπαν δεν εχουμε???
    πηγαν εκει και δεν τους αφησαν να παρουν???
    ο θεος και η ψυχη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΕΓΙΕΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ Η ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΣΟΚΑΚΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΛΠ? ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.