Συνέντευξη στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV - Βασίλης Φεύγας: Τουρισμός, ενέργεια και πρωτογενής τομέας οι πυλώνες ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας.


09 Ιανουαρίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Βασίλης Φεύγας: Τουρισμός, ενέργεια και πρωτογενής τομέας οι πυλώνες ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας.

Τον τουρισμό, την ενέργεια και τον πρωτογενή τομέα χαρακτήρισε ως πυλώνες ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV.
Η ανάπτυξη στους συγκεκριμένους τομείς είναι προϋποθέσεις για να ζωντανέψει ο τόπος μας και τα χωριά του, ανέφερε ο κ. Φεύγας, τονίζοντας ότι αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση θα οδηγηθεί η Αιτωλοακαρνανία σε αδιέξοδο.
Στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο κ. Φεύγας αναφέρθηκε στο απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο του νομού μας, ασκώντας κριτική στην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα γιατί με την πολιτική που ασκεί έχει οδηγήσει έναν νομό πλούσιο με φυσικό πλούτο και ομορφιά στην απομόνωση και τους κατοίκους του στην μετανάστευση.
«Πρέπει να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας. Θα πρέπει να παραμερίσουμε προσωπικά συμφέροντα, διαμάχες και μικροπολιτικά συμφέροντα και να εργαστεί όλο το πολιτικό σύστημα του νομού μας προς όφελος των κατοίκων» τόνισε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Φεύγας καταλήγοντας στη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV πρότεινε τον ορισμό θητειών για τους Βουλευτές ως προϋπόθεση περιορισμού τω πελατειακών σχέσεων, αλλά και ανανέωσης του πολιτικού συστήματος. 


1 σχόλιο:

  1. Κάντε τα μας λιανά λίγο αυτά που λέτε αγαπητοί, διότι πολύ τα ανακατεύετε όλα και στο τέλος με σφίγγει το κεφάλι και προσπαθώ να καταλάβω τι εννοεί ο καθένας από εσάς με όλα αυτά που λέει. και στο τέλος γίνονται άλλα από αυτά που εγώ καταλαβαίνω (και μαζί με μένα και 10 εκατομμύρια Έλληνες) και εσείς λέτε "Τα 'λεγα εγώ προεκλογικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.