Δημοπρατήθηκε το οδικό έργο συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας, προϋπολογισμού 3.000.000 €.


Μετά την παράδοση τον Αύγουστο του 2018 του οδικού τμήματος 9,2 χιλιομέτρων Κουβαράς - Μπαμπίνη (δείτε εδώ), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε την ένταξη στο Τεχνικό της Πρόγραμμα, του έργου για τη συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη - Αετός - Αρχοντοχώρι - Κανδήλα - Μύτικας, προϋπολογισμού 3.000.000 €, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
Επίσης εγκρίθηκε και η ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα, της εκπόνησης μελέτης για την παράκαμψη Μπαμπίνης και Αρχοντοχωρίου, προϋπολογισμού 74.400 €. Πρόκειται για μελέτη που αφορά την κατασκευή νέας οδού, μήκους 1,5 χλμ, με τα απαραίτητα τεχνικά έργα.
Εμείς παρακολουθούμε επισταμένα κάθε εξέλιξη σε σχέση με τον σημαντικό αυτό οδικό άξονα που έχουμε ανάγκη ως περιοχή, ώστε η Δ.Ε. Αλυζίας, με τις εξαιρετικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης, να αποκτήσει αξιοπρεπή οδική πρόσβαση με την Ιόνια Οδό.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΑΕΤΟ - ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ, ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΜΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Η σημερινή εξέλιξη που έχουμε να σας αναφέρουμε είναι, ότι δημοπρατήθηκε 29.5.2019 το έργο, υπογράφτηκε η σύμβαση και έχει πάει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, για τον εκ του νόμου προσυμβατικό έλεγχο.
Προσωρινός μειοδότης αναδείχτηκε η εργοληπτική επιχείρηση «ΟΔΟΣ Α.Τ.Ε.», με οικονομική προσφορά 953.491,27 €, (προ Φ.Π.Α.), ήτοι μέση έκπτωση 60,59 %. 
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.