Επέκταση 4 μήνες στις συμβάσεις των εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας. Ο Δήμος Ξηρομέρου ας πράξει το αυτονόητο για την βελτίωση της καθημερινότητας.


Στον Ν. 4618/10.6.2019 που πριν ημέρες ψήφισε η Ελληνική Βουλή, που αφορά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μάλιστα πήρε και ΦΕΚ (δείτε εδώ), πέρασε η τροπολογία η οποία δίνει παράταση για τέσσερις μήνες στους εργαζομένους του α΄ κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας.
Ο Δήμος Ξηρομέρου, του οποίου οι οικισμοί αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας και του ευπρεπισμού, έχει την λύση στα χέρια του αρκεί  να πράξει το αυτονόητο, έστω και την υστάτη ώρα.
Να ασχοληθεί, να ενεργοποιήσει και να οργανώσει σοβαρά το θέμα της αξιοποίησης των συγκεκριμένων δικών του εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας.
Να αποδώσει τους 19 εργαζομένους των βοηθητικών εργασιών καθαριότητας, τους 7 εργαζομένους γενικών καθηκόντων και τους 3 εργάτες πρασίνου, στους Προέδρους των χωριών μας, όπως και η ίδια ρητώς είχε υποσχεθεί εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και στην Γενική Συνέλευση που έγινε στον Μύτικα, ώστε να αντιμετωπιστεί η καθημερινότητα των οικισμών στο θέμα των καθαρισμών. Μέχρι τώρα έμεινε μόνο στις υποσχέσεις και δεν το έπραξε.
Οι Πρόεδροι γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα, έχουν καθημερινή επαφή με τους κατοίκους, ξέρουν τις προτεραιότητες και που πρέπει να γίνει τι.
Πρέπει οι Πρόεδροι να βοηθηθούν εν όψη Καλοκαιριού, ώστε να χωριά μας να έχουν μία ευπρεπή εικόνα.
Πιστεύουμε ότι στην Πρόεδρο του Μύτικα πρέπει να δοθούν τουλάχιστον δύο ως τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι θα απασχοληθούν αποκλειστικά στον Μύτικα, ο οποίος αυτή την στιγμή παρουσιάζει άσχημη ως οικτρή εικόνα και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το λένε ΟΛΟΙ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.