Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Αθλητική Ένωση Αλυζίας με 0 - 3 τον Άρη Λεπενούς (videos).


Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου είχαμε την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, στον Γ' Όμιλο, με την νεοσύστατη ομάδα της Α.Ε. Αλυζίας, η οποία προέκυψε μέσω συνένωσης των Α.Ο. Κανδήλας και Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα, να παίζει εκτός έδρας στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα του Άρη Λεπενούς.
Η ομάδας μας νίκησε εμφατικά με 0 - 3, παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, σε σχέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.
Στο Α' ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μοιρασμένη, με τον Άρη Λεπενούς να έχει περισσότερη κατοχή και την Α.Ε. Αλυζίας να παίζει σωστά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, γινόμενη αρκετές φορές επικίνδυνη για την εστία της Λεπενούς, ακολουθώντας κατά γράμμα την τακτική που είχε σχεδιάσει ο κόουτς Γιώργος Καρελάκης.
Στο Β' ημίχρονο η Α.Ε. Αλυζίας πήρε εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά από το 60ο λεπτό περίπου, είχε κλείσει τον Άρη Λεπενούς στο δικό του μισό γήπεδο δημιουργώντας καταστάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Στο Β' ημίχρονο μπήκαν και τα 3 γκολ της ομάδας μας.

Δύο επισημάνσεις από το παιχνίδι, μία επισήμανση γενική και μία είδηση:
  • Η ομάδα έδειξε ότι θέλει βελτίωση όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της, δηλαδή κάνει πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώνει εύκολα σε γκολ. Είναι κάτι που σίγουρα θα λυθεί πιστεύουμε τις επόμενες αγωνιστικές, που η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα υπάρξει μεγαλύτερη ομοιογένεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών
  • Επίσης η ομάδα μας παρουσίασε εντός του γηπέδου την καλή της φυσική κατάσταση στο Β' ημίχρονο, που είναι κάτι που θα βγει πιο φανερά τις επόμενες λίγες αγωνιστικές, μιας και μαθαίνουμε ότι σε αυτό το κομμάτι έχει γίνει πολύ δουλειά από τον κόουτς Καρελάκη.
  • Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που τόσο στην εντεκάδα, όσο και στον πάγκο βλέπουμε παίκτες προερχόμενους από τα χωριά της Αλυζίας και κανέναν από γειτονικές περιοχές (εκτός από ένα παιδί από Κατούνα, που όμως δουλεύει και ζει Μύτικα και του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο). Αυτό πρέπει να ισχύει συνέχεια και είναι ένα από τα καλά της συνένωσης. Πλέον υπάρχει επαρκής δεξαμενή ντόπιων παικτών και δεν χρειάζεται να καλούμε παίκτες από γειτονικές περιοχές.
  • Ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από την ΕΠΟ το νέο καταστατικό της ομάδας και από εδώ και στο εξής η ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με το όνομα Α.Ε. Αλυζίας, μιας και προσωρινά και μέχρι να υπάρξει η έγκριση του καταστατικού της νέας ομάδας, κατόπιν κλήρωσης, συνέχιζε στα χαρτιά ως Αλυζιακός Α.Ο. Μύτικα.
Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα μας και να πετύχει το βασικό στόχο της που είναι το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... και τίποτα άλλο εκτός αυτών... Με λίγα λόγια, το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Το 1ο γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση πέναλτι φάουλ από τον Πάνο Κεραμίδα.


Το 2ο γκολ με εκτέλεση πέναλτι από τον Κώστα Ταμπάκη.


Το 3ο γκολ με εκτέλεση πέναλτι από τον Κώστα Ταμπάκη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.