Πρόβλημα χτες βράδυ με την υψηλή πίεση του νερού στον Μύτικα.


Μάθαμε ότι εχτές το βράδυ δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ύδρευση του Μύτικα με υψηλή πίεση του νερού, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σπίτια να έχουν πρόβλημα. Στο παρελθόν, άλλες δύο φορές έχει χρειαστεί να αναφερθούμε σε αυτό, κατόπιν οχλήσεων κατοίκων με e-mail, τηλέφωνα και προσωπικά μηνύματα στο Facebook.
Αυτή την φορά δεν μάθαμε κάτι από κατοίκους χτες, αλλά σήμερα από έναν συμπολίτη μας είδαμε που έγραψε κάτι και πήραμε εμείς τηλέφωνο να ρωτήσουμε, αν έγινε κάτι εχθές με το νερό και πράγματι μας το επιβεβαίωσαν.
Και σε αυτή την περίπτωση θα πούμε τα ίδια που είχαμε πει και τότε. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν διαθέτει σήμερα υδραυλικό με σύμβαση για την Δ.Ε. Αλυζίας, όπως είναι απαραίτητο, και αυτό βρήκε και παρέλαβε η νυν δημοτική αρχή από την προηγούμενη.
Γνώμη μας είναι ότι η νέα δημοτική αρχή, θα πρέπει να συμβληθεί οπωσδήποτε και άμεσα με έναν υδραυλικό, όπως και αν τον λένε αυτόν, ο οποίος θα ασχολείται με την ύδρευση στην Αλυζία και ο οποίος να κάνει ότι προβλέπεται (δεν ξέρουμε, δεν είμαστε ειδικοί) ώστε να ρυθμίζει σωστά την πίεση του νερού και αν αυτό δεν γίνεται, να κλείνει ακόμα και προσωρινά το νερό για λίγες ώρες, το οποίο είναι προτιμότερο από το να προκαλούνται ζημιές σε οικίες πολιτών, κάτι που είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο για όποιον το παθαίνει.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε πολίτης, με οποιανδήποτε δημοτική αρχή, αν έχει υποστεί ζημιά εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, δικαιούται να διεκδικήσει αποζημίωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.