Η Αποκεντρωμένη επικύρωσε και τον ορισμό των μελών του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Έχει κάνει προσφυγή η μείζονα αντιπολίτευση κατά των εγκρίσεων.


Με σχετική της απόφαση, η οποία αναρτήθηκε 4 Οκτωβρίου στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, επικύρωσε την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, με την οποία ορίστηκαν τα νέα μέλη του 7μελούς Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου».
Πρόκειται για την απόφαση, μαζί με τις υπόλοιπες σχετικές αποφάσεις για τα υπόλοιπα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ξηρομέρου, που οδήγησε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και την παράταξη του, να δημιουργήσει μεγάλο θέμα και σαματά και εν τέλει να αποχωρήσουν από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν καν ακούσουν τις σχετικές εισηγήσεις και τι προβλέπει η πολύ πρόσφατη νομοθεσία για την συγκρότηση των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων.
Πληροφορούμαστε ότι ο κ. Γαλούνης και η παράταξη του, ως έχει δικαίωμα, προσέφυγε στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06, εναντίον των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης, που επικύρωσαν ως προς την νομιμότητα τους τις αποφάσεις σύστασης των Δ.Σ. των Νομικών προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου.
Δεν ξέρουμε τι λόγους επικαλείται στην προσφυγή του ο κ. Γαλούνης και η παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης» ώστε να σας ενημερώσουμε, θα τους μάθουμε όταν θα υπάρχουν αποφάσεις επί των προσφυγών, είτε θετικές είναι αυτές, είτε αρνητικές, μιας και θα δημοσιευτούν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».


Για την υπόθεση και το θέμα που δημιουργήθηκε, σας ενημερώσαμε με πρόσφατο άρθρο μας (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της Αποκεντρωμένης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.