Ένα όνειρο χρόνων για την Κανδήλα και την Αλυζία γίνεται πραγματικότητα.

Φωτογραφία από το προφίλ στο Facebook του δημοτικού συμβούλου κ. Πάνου Γκόλια. Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη επισκέπτονται το εν εξελίξει έργο.
Ένα έργο όνειρο χρόνων για την Κανδήλα και ολόκληρη την Αλυζία γίνεται πραγματικότητα. Μιλάμε για το γήπεδο του Άη Γιώργη, και την τοποθέτηση σε αυτό πλαστικού χλοοτάπητα, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και θα παραδοθεί προς χρήση στους αθλούμενους πολίτες της περιοχής μας.
Μπράβο σε όσους συνεισέφεραν για να γίνει πράξη αυτό το έργο, το οποίο ανήκει στον κόσμο της περιοχής, όπως κάθε έργο που γίνεται με δημόσιο χρήμα.
Σημαντικότατη η συνεισφορά της τέως δημοτικής αρχής του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, καθοριστική και η συνεισφορά της νέας δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και σημαντικότατη και η ανιδιοτελής συμμετοχή σε προσωπική εργασία, σε υλικά και σε χρήμα μεμονωμένων πολιτών, που όπως μαθαίνουμε είχαμε τελευταία, και ήταν καθοριστική ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.
Πάντα τέτοια... και σειρά έχει το γήπεδο του Μύτικα, για το οποίο έχουν εγκριθεί τα χρήματα από τον Φιλόδημο, έχει γίνει αποδοχή του ποσού και έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου και οφείλει η νέα δημοτική αρχή να ετοιμάσει τον σχετικό διαγωνισμό, να τον τρέξει, να βγει προσωρινός και οριστικός μειοδότης, να υπογραφεί η σύμβαση και κατόπιν να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο.
Είναι μία διαδικασία που θα πάρει κάποιο εύλογο χρόνο, αλλά είναι στο χέρι της νέας δημοτικής αρχής να το προωθήσει και να προχωρήσει.

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πούμε περισσότερα. Όλοι όσοι είναι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουνε. Δεν έχει σημασία να το αναλύσουμε. Η ουσία ειναι ότι η Αλυζία και οι πολίτες απέκτησαν ένα όμορφο γήπεδο, από εκεί που είχαν ένα χωμάτινο. Ότι γράψαμε το υποστηριζουμε.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα πειτε γιατί δεν έχετε να πείτε! Ακόμη δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οπως δεν πρέπει να χρεώνονται λάθη της προηγούμενης δημοτικής αρχής έτσι 6 δεν θα πρέπει να καρπωνονται κ έτοιμες μελέτες που έχει αφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πούμε γιατί δεν θέλουμε και δεν κάνει να πούμε. Όλοι ξέρουν.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.