Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης για το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, που επί 10 περίπου χρόνια «κατασκευάζεται».


Με αφορμή την απογευματινή ημερίδα στο Κ.Υ. Μύτικα την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, με θέμα την αντιμετώπιση του Πνευμονικού Οιδήματος και του Οξέος Εμφράγματος του μυοκαρδίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, πόσταρε φωτογραφίες στο Facebook και έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Συζήτηση κλινικού περιστατικού και παρουσίαση από τους γιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου στο Κ.Υ. Μύτικα, υπό τον συντονισμό των Διευθυντών κου Ιωάννη Χρόνη και κου Κώστα Ποσονίδη. Φυλάττουν Θερμοπύλες σε μια νευραλγική περιοχή.
Το τουριστικό προϊόν της περιοχής ανεβαίνει, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη της Δ.Ε. Αλυζίας, αλλά και του υπόλοιπου Δήμου.
Ένα έργο που καρκινοβατεί εδώ και μια δεκαετία. Η αποπεράτωση του νέου κτηρίου που θα στεγάζει το Κέντρο Υγείας, αποτελεί στόχο της νέας δημοτικής αρχής».
Γνωρίζουμε ότι η ολοκλήρωση και η λειτουργική παραλαβή του Κ.Υ. Μύτικα είναι στις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής. Ήδη η ενισχυμένη με τους δύο ειδικούς συνεργάτες Μηχανικούς Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, κινείται ώστε να προχωρήσει το θέμα της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του νέου κτηρίου του Κ.Υ. Μύτικα, για την οποία η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου επί 5 χρόνια αδιαφορούσε επιδεικτικά.
Σε πρόσφατο δημοσίευμα μας, σας είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά για πιο λόγο το Κ.Υ. Μύτικα παραμένει ημιτελές και ποιες οι τεράστιες ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, όπου επί 5 χρόνια δεν έπραξε τίποτα ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, απορροφώντας τα διαθέσιμα χρήματα που υπήρχαν, τα οποία πιθανόν να υπάρχουν ακόμα και να περιμένουν να τα χρησιμοποιήσουμε (δείτε εδώ).

2 σχόλια:

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ.
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται τοσο μεγάλο κ. Υ ο Μυτικας. Αν ποτέ γίνει θα είναι άδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.