Μεγάλη νίκη με σκορ 2 - 3, με επική ανατροπή για την Αθλητική Ένωση Αλυζίας μέσα στον Εμπεσσό.


Μεγάλη νίκη εκτός έδρας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, πέτυχε την περασμένη Κυριακή η ομάδα μας Αθλητική Ένωση Αλυζίας, μέσα στο Εμπεσσό με 2 - 3, σε ένα αγώνα με δραματικό φινάλε και επική ανατροπή για την ομάδα μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Όλοι γνώριζαν ότι η Α.Ε. Αλυζίας είχε να δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα, στην παραδοσιακά πολύ καλή έδρα του Ιδομενέα Εμπεσσού και ο κόουτς Γιώργος Καρελάκης είχε προετοιμάσει την ομάδα ψυχολογικά αλλά και τακτικά για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Σε όλο τον αγώνα η ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και σαν γηπεδούχος πίεζε περισσότερο σε σχέση με την ομάδα μας, η οποία ήταν πολύ καλά στημένη τακτικά και περίμενε τις ευκαιρίες της, να τις εκμεταλλευτεί, δείχνοντας μεγάλο ποσοστό αποτελεσματικότητας, κάτι που στο τέλος έτσι έγινε.
Στο 9ο λεπτό το σκορ άνοιξε για τον Εμπεσσό με πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια, ένα πολύ ωραίο γκολ από τους παίκτες του Ιδομενέα.
Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση, με πολύ ωραίο γκολ του νεαρού Πάνου Μαρούλη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1 - 1 και έφερε πολύ γρήγορα τον αγώνα στα ίσια, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας μας.
Στο 30ο λεπτό πέναλτι για τον Εμπεσσό, που έκανε σε μαρκάρισμα του ο Πάνος Μαρούλης, το οποίο ήταν όπως μας μεταφέρθηκε. Στο ύψος του ο τερματοφύλακας μας Βασίλης Σακουφάκης, απέκρουσε με καταπληκτική αντίδραση.


Ο Βασίλης Σακουφάκης αποκρούει εκπληκτικά και λέει όχι στο 1 - 2.

Στο 50ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Εμπεσσό, όταν σε σωτήρια απόκρουση του Βασίλη Σακουφάκη, στην επαναφορά, νέο σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της Α.Ε. Αλυζίας. Τυχερή η ομάδα μας σε αυτή την φάση.
Στο 55ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε. Αλυζίας, με τον Πάνο Κεραμίδα να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ.
Στο 83ο λεπτό γκολ για τον Εμπεσσό, όταν με ωραία κίνηση του σέντερ φορ, άδειασε την αμυντική μας γραμμή και σε τετ α τετ με τον Βασίλη Σακουφάκη δεν αστόχησε, κάνοντας το 2 - 1. Ένα γκολ που στο χρονικό σημείο που έρχεται σου κόβει τα φτερά και σε καταρρακώνει.
Εκεί η ομάδα μας έδειξε τα ψυχικά της αποθέματα και έβγαλε άμεσα αντίδραση. Στο 86ο λεπτό, συστημένη σέντρα του Γιάννη Παπανικόλα, ωραία κεφαλιά από τον Κώστα Ταμπάκη, ισοφαρίζει η Α.Ε. Αλυζίας σε 2 - 2.
Και στο 88ο λεπτό έρχεται η επική ανατροπή με τον μάστορα Σωτήρη Αποστολάκη (Βόλγας), ο οποίος δέχτηκε την μακρινή μεταβίβαση από τον Νίκο Λυγκώνη (Καρίπης), με ωραία ντρίπλα βγήκε σε τετ α τετ και ως γνωστό ο Σωτήρης δεν χαρίζει κάστανα και το 2 - 3 ήταν γεγονός.

Ο Σωτήρης Αποστολάκης λέει στο κόουτς Καρελάκη, ότι είναι έτοιμος μόλις μπει, να σπρώξει την ομάδα στην νίκη.

Ενδιαφέροντα.
  • Η ομάδα μας μετέβη στον Εμπεσσό με λεωφορείο λόγω του καιρού και για λόγους ασφαλείας.
  • Στην έναρξη του αγώνα εδόθη στον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή του Ιδομενέα Θωμά Ρεγκούτα, λάβαρο και φανέλα της ομάδας του Αλυζιακού Μύτικα, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει. Τα έδωσε ο Στάθης Παβέλης.
Ο Θωμάς Ρεγκούτας παραλαμβάνει φανέλα και λάβαρο.
  • Άψογη η φιλοξενία εκ μέρους του Εμπεσσού και η διοίκηση της Α.Ε. Αλυζίας μας ζήτησε να μεταφέρουμε τα ευχαριστήρια της.
  • Αξιοσημείωτο είναι ότι η Αθλητική Ένωση Αλυζίας, που προήλθε από την συνένωση Αλυζιακού Μύτικα και ΑΟ Κανδήλας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από θέμα αριθμού ποδοσφαιριστών. Άνετα βγαίνει η ενδεκάδα και στο πάγκο πλέον βρίσκονται ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν και να κάνουν την διαφορά και το ρόστερ έχει και πολλούς παίκτες ακόμα.
  • Σήμερα στο Μόναχο και στην επιβλητική Allianz Arena, θα βρίσκονται 6 παίκτες της Α.Ε. Αλυζίας. Πάνε να δούνε τον θρύλο των γηπέδων Ολυμπιακό, να παίζει με μία κορυφαία Ευρωπαϊκή και παγκοσμίως ομάδα, την φημισμένη Μπάγερν Μονάχου, στα πλαίσια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παιδιά να αποδειχθείτε γουρλήδες και καλά να περάσετε.










Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.