Εκτός έδρας ήττα με 3 - 1 για την Κ16 της Α.Ε. Αλυζίας από τους Άτλαντες Αγρινίου.


Η ομάδα Κ16 των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Αλυζίας δεν τα κατάφερε την Κυριακή στον αγώνα εναντίον της ομάδας Άτλαντες Αγρινίου. Ηττήθηκε με 3 -1 παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε, παίζοντας από την αρχή του αγώνα με 10 παίκτες, γιατί 3 δελτία της ομάδας δεν ήταν έτοιμα  και εκκρεμούν λόγω της πρόσφατης αλλαγής του καταστατικού και του ονόματος της νέας ομάδας. Στο προσεχές διάστημα αναμένεται το θέμα να λυθεί.
Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1 - 1, με το γκολ για την Κ16 της Α.Ε. Αλυζίας να έρχεται από τον Βασίλη Δρακά, στο 47ο λεπτό οι Άντλαντες Αγρινίου κάνανε το 2 - 1 και στο 91ο λεπτό το τελικό 3 - 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.