Ο Μύτικας παρόν στην Allianz Arena με τον Ολυμπιακό.


Δυνατή εκπροσώπηση είχε ο Μύτικας στον χθεσινό αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού με αντίπαλο την κορυφαία ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Έξι Μυτικιώτες βρέθηκαν στην επιβλητική Allianz Arena στο Μόναχο, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τον Θρύλο των γηπέδων Ολυμπιακό, στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο που είναι η μοναδική διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το θετικό αποτέλεσμα όπως ήταν και οι πιθανότητες δεν ήρθε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το φίλαθλο πνεύμα και η εμπειρία του ταξιδιού ώστε να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα αξίζει πολλά. Καλή επιστροφή παιδιά στα πάτρια εδάφη.

2 σχόλια:

  1. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι πως τα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα να γραφτούν τα ονόματά τους αφού δημοσιευουν φωτογραφίες τους. Είναι, λοιπόν: Σωτήρης και Ζαχαρίας Παπαναστάσης, Βασίλης Μπανιώτης, Σπύρος Κατσαούνης, Νίκος Καρίπης, Βασίλης Σακουφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.