Πρόταση τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Ξηρομέρου.


Το πρόβλημα που υπάρχει με την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Ξηρομέρου είναι και παλιό και γνωστό. Ο Δήμος Ξηρομέρου λειτουργεί με ελλείπον προσωπικό και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στο να λειτουργήσει ο Δήμος Ξηρομέρου σωστά και αποδοτικά.
Με αυτά κατά νου, η Οικονομική Επιτροπή προχωρά σε πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου, που πήρε θετική ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία σε συνδυασμό με την ένταξη του Δήμου Ξηρομέρου στο πρόγραμμα κινητικότητας, θα συνεισφέρει στην επαρκέστερη στελέχωση του Δήμου σε προσωπικό, σε συγκεκριμένες θέσεις που υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες και παρουσιάζεται έντονο πρόβλημα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.