Μεγάλη κακοκαιρία χτύπησε χτες το βράδυ τον Μύτικα.


Μεγάλη κακοκαιρία χτύπησε χτες το βράδυ τον Μύτικα και όλη την Δ.Ε. Αλυζίας, με κύριο χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους οι οποίοι παρέσυραν κάθε λογής αντικείμενο εντός του οικισμού, αλλά το πιο επικίνδυνο ήταν ο πολύ έντονος κυματισμός της φουσκωμένης θάλασσας, όπου το κύμα έφτανε μέχρι τον κεντρικό δρόμο.
Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, από νωρίς πρωί - πρωί ο Δήμος Ξηρομέρου έκανε επέμβαση, με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αλυζίας Πάνο Παληογιάννη και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να συντονίζονται, ώστε να  δίνονται λύσεις σε σημεία της Δ.Ε. Αλυζίας που παρουσιάστηκαν προβλήματα λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.