Σπάσιμο της κομματοκρατίας. Η μεγαλύτερη και αναγκαία μεταρρύθμιση για την πατρίδα μας, που στοιχίζει μόνο μηδέν ευρώ.


Γάγγραινα και αρρώστια χωρίς γιατριά ο κομματισμός και η κομματοκρατία, που δυναστεύει αυτή την χώρα, έχοντας εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που προσομοιάζει κατά πολύ σε ολοκληρωτικό, ακυρώνοντας επί της ουσίας την Δημοκρατία. Δεν πας πουθενά αν δεν σου κάνει διάγνωση και δεν σου δώσει τις ευλογίες του το κόμμα.
Η εξάρτηση και η εκπαίδευση των πολιτών σε αυτή την κατάσταση μοναδική, εθισμός κανονικός, θεωρώντας σήμερα φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει, ακόμα και με υψηλό επίπεδο μόρφωσης νέοι άνθρωποι. Ίσως τελικά σε αυτό να έχει συμβολή και η ποιότητα της Παιδείας που παίρνουμε όλοι εμείς οι πολίτες από την πατρίδα μας.
Εάν τα κόμματα, ως απαραίτητοι φορείς για να λειτουργήσει η Δημοκρατία, δεν περιοριστούν στα δικά τους πεδία, που είναι η παραγωγή πραγματικής πολιτικής και λύσεων στα πολύπλοκα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας και ειδικά των αδυνάτων, των αδικημένων και των αποκλεισμένων σήμερα συμπολιτών μας και συνεχίσουν να έχουν λόγο για το κάθε τι στον κοινωνικό βίο, στο στρατό, στο συνδικαλισμό, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στην υγεία, στους πολιτιστικούς φορείς, στις επαγγελματικές ενώσεις, στα σωματεία, στην δημόσια τηλεόραση, στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, στην εκκλησία, στον αθλητισμό και σε όσα άλλα πλείστα που θα κουράσουμε να τα αναφέρουμε όλα, δεν υπάρχει προοπτική αυτή η χώρα με καλές πιθανότητες να πάει μπροστά.
Αποκομματικοποίηση και σπάσιμο της κομματοκρατίας είναι η ζητούμενη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στοιχίζει μόνο μηδέν ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλο το αρθρο σας για την αποκομματικοποιηση.
    το εκλογικο σωμα ομως,οι ψηφοφοροι τοσες δεκαετιες
    τι εχουν να πουν στην κρισιμη ωρα της καλπης;
    Απο την αλλη και αυτοι που κυβερνουν ας παμε απο το
    1967 μεχρι σημερα ,που εναι; πολιτικα λεω.
    Απο ακροδεξια μεχρι δεξια.Μη μου πει καποιος
    για το Συριζα.Βαδισε στα ιδια δεξια μονοπατια,
    οπως και το Πασοκ.Καποιες μικροφαρσες δεν επεισαν .
    Ολοι για το Κεφαλαιο,τους πλουσιους και η Τουρκια προ των πυλων.
    Περαστικα μας και ας προσεχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.