Φωτιά σε ιδιωτικό χώρο στα όρια της κοινότητας του Μύτικα.


Φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:30 μ.μ. περίπου σε ιδιωτικό χώρο, πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο των ερειπίων της Αγιάς Σοφιάς, δίπλα από το νεοανεγειρόμενο 5άστερο  ξενοδοχείο του κ. Αυδή, εκτός του οικισμού του Μύτικα, αλλά εντός των ορίων της κοινότητας Μύτικα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου, προσπάθησε να κάψει ξερά κλαδιά, με την φωτιά κάποια στιγμή να ξεφεύγει σε διπλανό χώρο, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να καταστραφεί ολοσχερώς ένα τροχόσπιτο που υπήρχε στο σημείο.
Στον χώρο της πυρκαγιάς έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική Λευκάδας, η οποία άμεσα έσβησε την φωτιά.
Παρόν κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς και ο Πρόεδρος του Μύτικα, ο οποίος ειδοποιήθηκε και προσήλθε στο σημείο της φωτιάς.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.