Ο Πρόεδρος του Μύτικα δίνει το καλό παράδειγμα.


Κάθε εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα Δημήτρης Φάρρος, επιλέγει ένα σημείο του Μύτικα και με προσωπική του εθελοντική εργασία το καθαρίζει από τα σκουπίδια που βρίσκονται διάσπαρτα στις πλευρές των δρόμων, τα οποία τα πετάνε άνθρωποι χωρίς περιβαλλοντική συνείδηση και είναι κυρίως πλαστικά μπουκάλια και σακούλες.
Με εξοπλισμό το αγροτικό του αμάξι, με γίγα σακούλες σκουπιδιών, αλλά κυρίως με την όρεξη και το μεράκι που τον διακρίνει, ξεκινά μεσημεριανές ώρες και μετά από 2-3 ώρες η διαδικασία τελειώνει.
Αυτή την Παρασκευή επέλεξε να καθαρίσει την είσοδο του Μύτικα από τον νέο οικισμό Παναγούλας.
Το αποτέλεσμα δέκα σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες αφού τις έδεσε, τις μοίρασε στους κάδους που βρίσκονται διασκορπισμένοι στο συγκεκριμένο σημείο.
Η εθελοντική του προσφορά αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και καλό θα είναι όλοι μας να ενεργοποιηθούμε, πολλοί πολίτες από λίγο ο καθένας, γιατί εκτός από τις ευθύνες που έχει για την καθαριότητα του τόπου η εκάστοτε Δημοτική Αρχή, ευθύνες μεγάλες έχουν και οι πολίτες και αυτό δεν το λέμε για πρώτη φορά.

2 σχόλια:

  1. εδοσες το καλο παραδειγμα.μιμητες υπαρχουν,θα δραστηριοποιηθουν αραγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα μπραβο Δημητρη Μακαρι να ακουλουθησουν και αλλοι το παραδειγμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.