Παρεμβάσεις ευπρεπισμού στον Μύτικα.


Φωτογραφίες: Από σελίδα Facebook
Προέδρου Κοινότητας Μύτικα Δημ. Φάρρου.

Παρεμβάσεις ευπρεπισμού στην εκκλησία του Μύτικα τον Αϊ Νικόλα και στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα. Με τους συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου Ξηρομέρου Μάκη Μπακοθανάση και Βασίλη Γρίβα κόπηκαν χόρτα, γίνανε καθαρισμοί.
Παράλληλα ανιδιοτελής και αθόρυβη συμμετοχή εθελοντών ιδιωτών για το άσπρισμα, που κάποιες εργασίες τις χρηματοδότησαν και το αναφέρουμε χωρίς τα ονόματα τους (δεν το θέλουν οι ίδιοι), για το καλό παράδειγμα, γιατί η εθελοντική προσφορά ειδικά για τον τόπο που ζεις και δραστηριοποιείσαι καθημερινά, είναι πράξη που ανεβάζει τον άνθρωπο, εμπνέεται και εμπνέει.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.