Χριστίνα Ταπραντζή: Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου έτοιμα για το ασφαλές άνοιγμα τους.


Με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου κα Χριστίνα Ταπραντζή, ενημερώνει για την ετοιμότητα των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, γιατί απ' ότι λένε οι πολύ αξιόλογοι γιατροί που διαθέτει η χώρα μας, το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι εδώ και απαιτείται προσοχή απ' όλους μας.

Πηγή: Facebook

«Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης (παρεμβάσεις), όπου αυτό ήταν αναγκαίο στα κτήρια των Λυκείων Αστακού - Μύτικα και των Γυμνασίων Κανδήλας - Φυτειών.
Ακόμα, έγινε απολύμανση και απεντόμωση των σχολικών μονάδων, καθώς και καθαρισμός των προαυλίων χώρων τους.
Παραδόθηκαν στα σχολεία ψηφιακά θερμόμετρα μετώπου, αντισηπτικά και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες στις καθαρίστριες για τον συστηματικό καθαρισμό των σχολικών κτηρίων για την αντιμετώπιση του covid-19.
Τέλος άμεσα τα σχολεία θα εξοπλισθούν με μάσκες προστασίας κατά του ιού».













1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.