Ξεκάθαρη θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη: Όχι στην ΠΟΑΥ για επεκτάσεις και νέες μονάδες στο παραλιακό κομμάτι Αστακός - Μύτικας - Μαραθάκι και εντός κόλπου Αστακού.


Πηγή: Facebook.

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς μην την εξευτελίζεις....
Όλα τα προηγούμενα χρόνια η τοπική κοινωνία πορεύθηκε σε γενικές γραμμές αρμονικά με τον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. Το δίκαιο λαϊκό αίσθημα και απαίτηση είναι να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία,με δύο προϋποθέσεις:
1) Καμία ανάπτυξη ιχθυοκαλλιεργειών στον κόλπο του Αστακού. 
2) Καμία επέκταση ή εγκατάσταση νέας μονάδας στο θαλάσσιο μέτωπο από Αστακό μέχρι έξω από τον Μύτικα.
Σε πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου μπορούμε να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.