Τα εγκεκριμένα προγράμματα άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο) της Κοινωφελούς Επιχείρησης.


Πηγή: https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός 11.9.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, τα προγράμματα άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο)., τα οποία εγκρίθηκαν για να υλοποιηθούν από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία έχει πιστοποιηθεί προγενέστερα επιτυχώς κατόπιν σχετικής αιτήσεως.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Οργανωτικού Πλαισίου Υλοποίησης Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους, τα Εγκριτικά των Τμημάτων Γενικών και Ειδικών Δομημένων Μεγάλης Διάρκειας, των Δομημένων Μικρής Διάρκειας καθώς και των Μη Δομημένων Μεγάλης Διάρκειας (Καινοτόμα και μη κατηγοριοποιημένα) περιόδου 2020-21, εκ των οποίων θα επιχορηγηθεί μέρος αυτών (όπως αναλυτικά αναφέρεται σε κάθε εγκριτικό) ανάλογα με τις διαθέσιμες πιστώσεις της Γ.Γ.Α. και σύμφωνα με τη διαδικασία αξιολόγησης που προηγήθηκε, στην Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου είχαμε την έγκριση των εξής προγραμμάτων:

ΓΕΝΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Π.Α.γ.Ο περιόδου 2020-2021.
Παιδί και Αθλητισμός [2020-2021].2.2.4.5.2
Άσκηση στην εφηβική ηλικία [2020-2021].2.2.5.6.1
Άσκηση Ενηλίκων [2020-2021].2.2.6.16.2

ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Π.Α.γ.Ο περιόδου 2020-2021.
Χειμερινά Π.Α.γ.Ο. [2020-2021].2.4.20.34.1

ΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Π.Α.γ.Ο. περιόδου 2020-2021.
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Επισυνάπτονται παρακάτω τα σχετικά επίσημα έγγραφα των εγκρίσεων:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.