Προς κατάθεση αιτήματος από τον Δήμο Ξηρομέρου, για ένταξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου Αστακού σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης.


Με την απόφαση 116/2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, στην συνεδρίαση που έγινε χτες 15 Οκτωβρίου, προχώρησε στην έγκριση Σχεδίου Δράσης Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων για την υποβολή πρότασης έργου με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».
Το συγκεκριμένο έργο είναι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», Άξονας προτεραιότητας 2, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 89/13-1-2020 πρόσκληση με κωδικό 0204C04 και την υπ' αριθμ. 1562/14-4-2020 1η τροποποίηση πρόσκλησης.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Δήμος Ξηρομέρου είχε υποβάλλει και το 2018 την ίδια αίτηση, για την ένταξη του στην συγκεκριμένη δράση, αλλά η αίτηση του είχε απορριφθεί λόγω έλλειψη σχεδίων ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, τα οποία δεν υπήρχαν στον φάκελο (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ την χθεσινή εγκριτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.