Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό του αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας, έδειξε σήμερα η κυβέρνηση.


Το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό του αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας, έδειξε σήμερα η κυβέρνηση.
Αποφάσισε ο εορτασμός του Πολυτεχνείου του 2020, να είναι μια πιστή αναπαράσταση των γεγονότων της 17ης Νοέμβρη του 1973. Η απρόκλητη επίθεση απέναντι στα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα οποία τηρούσαν απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε αντίθεση με τους 5.000 αστυνομικούς που ήταν στοιβαγμένοι στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύει ότι φοβούνται και θέλουν να τελειώνουν με το λαϊκό κίνημα, με τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. Να περνούν ανενόχλητοι, όλα τα αντιλαϊκά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι και να δημιουργήσουν μια κοινωνία φόβου κι έναν λαό υποταγμένο.
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Το εργατικό λαϊκό κίνημα είναι πάντα σε ετοιμότητα να απαντήσει στην καταστολή, να ανατρέψει στην πράξη οποιαδήποτε επίθεση σε εργασιακά δικαιώματα και σε δημοκρατικές ελευθερίες.
Η κυβέρνηση της ΝΔ που άφησε αθωράκιστο το ΕΣΥ, διακινδυνεύοντας με εγκληματικά αδιαφορία τις ζωές του ελληνικού λαού, ενώ είχε μήνες να προετοιμαστεί, το μόνο που κατάφερε ήταν να οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε ένα ακόμη lockdown, κάτω από ακόμη χειρότερες συνθήκες, οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία, και άλλους στην απόλυτη ανέχεια, ενώ με το κλείσιμο των σχολείων δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ταξικές ανισότητες στα παιδιά των λαϊκών νοικοκυριών, που δεν έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση. 
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου καταδικάζει αυτό το όργιο βίας και καταστολής και απαιτεί την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων. Ταυτόχρονα καλεί τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και τη Δημοτική Αρχή, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την κρατική βία και την κατάλυση του αστικού συντάγματος, ενώ ταυτόχρονα η τελευταία να πάρει μέτρα ουσιαστικά για τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την υγειονομική κρίση. 

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ 

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.