Συνεχίζονται οι δράσεις καθαριότητας στην Κοινότητα Μύτικα, από τους συμβασιούχους οκτάμηνης διάρκειας του Δήμου Ξηρομέρου.


Με την βοήθεια των συμβασιούχων οκτάμηνης διάρκειας της Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας στον Μύτικα.
Το συγκεκριμένο συνεργείο που έχει αναλάβει την Δ.Ε. Αλυζίας, τελείωσε προς το παρόν από τον Μύτικα (έχει και άλλα σημεία, το λιμάνι, το νέο Κ.Υ. Μύτικα, τους εσωτερικούς δρόμους, τον Βορό κλπ) και τώρα απασχολείται στα άλλα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας και συνεχόμενα θα κάνει αυτούς τους κύκλους δράσεων καθαριότητας.
Η αξιοποίηση των συγκεκριμένων εργαζομένων είναι κλειδί για να υπάρξει μεγάλη βελτίωση στον τομέα της καθημερινότητας των οικισμών του Δήμου Ξηρομέρου.
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή σε αυτόν τον τομέα, επέδειξε όλα τα προηγούμενα 5 χρόνια βαριά αμέλεια, απέτυχε παταγωδώς, κάτι που το είχαμε αναδείξει. Ειδικά στην Δ.Ε. Αλυζίας οκτάμηνα ακούγαμε και οκτάμηνα δεν βλέπαμε όλα τα 5 προηγούμενα χρόνια της τέως Δημοτικής Αρχής.
Η νυν Δημοτική Αρχή θα κριθεί και αυτή με την σειρά της, να κάνει αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενοι, τα οκτάμηνα καθαριότητας να είναι έξω στην υπηρεσία των δημοτών και ήδη κρίνεται από τους πολίτες, που θυμούνται και ξέρουν να κρίνουν και να συγκρίνουν και ας νομίζουν κάποιοι ότι ξεχάστηκαν τα πεπραγμένα τους.
Ο Πρόεδρος του Μύτικα κ. Δημήτρης Φάρρος μας ενημερώνει.

Πηγή: Facebook.

Οι καθαρισμοί συνεχίζονται στην παραλία μετά το λιμάνι και την παιδική χαρά στον οικισμό της Παναγούλας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.