Συμπατριώτης μας από το Αρχοντοχώρι, υπέστη σοβαρή ζημιά στην επένδυση του από την πρόσφατη νεροποντή στον Μύτικα.


Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας και μας έστειλε και σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο συμπατριώτης μας από το Αρχοντοχώρι με την τουριστική επένδυση στον Μύτικα, την οποία έχουμε προβάλλει πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ), ζητώντας μας να αναδείξουμε το πρόβλημα και την μεγάλη ζημιά που υπέστη η επένδυση του, στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τον Μύτικα.
Στην τηλεφωνική συνομιλία μας μετέφερε το παράπονο του, ότι δεν ήταν καθαρισμένα τα φρεάτια της περιοχής, ότι είχε ενημερώσει για αυτό και γενικά μας είπε ότι ο Δήμος έχει αμελήσει, γι αυτό και υπέστη αυτό που υπέστη.
Εμείς αυτό που γνωρίζουμε σε παλαιότερη επικοινωνία μας με τον Δήμο, αλλά και με δική μας γνώση, είναι ότι  φέτος έγινε καλός και πραγματικός καθαρισμός των φρεατίων σε όλο τον Μύτικα (δείτε εδώ), κάτι που το είδαν όλοι οι Μυτικιώτες και η πληροφόρηση μας είναι ότι το βράδυ της έντονης νεροποντής, οι συντηρημένες δύο αντλίες με τον αλλαγμένο καινούργιο πίνακα, κάποια στιγμή αργά το βράδυ βγήκαν εκτός λειτουργίας, γιατί κάηκαν δύο θερμικά, τα οποία τα έφερε ο προμηθευτής και αντικαταστάθηκαν την άλλη μέρα νωρίς το πρωί. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύ βροχή ήταν η αιτία να συσσωρευτούν πολλά νερά σε σημεία του κεντρικού Μύτικα και στην εν λόγω περιοχή. Αυτή είναι η πληροφόρηση η δική μας.
Σε κάθε περίπτωση επειδή ο συμπατριώτης μας έχει πάθει σοβαρή ζημιά, οι φωτογραφίες άλλωστε μιλάνε από μόνες τους, δικαιούται και πρέπει να διεκδικήσει την αποζημίωση που εκ της νομοθεσίας του αναλογεί, συμπληρώνοντας τα ανάλογα έντυπα και προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος να τρέξει γρήγορα την διαδικασία των αυτοψιών και να μην το αφήνει αυτό να σέρνεται, στηρίζοντας έμπρακτα τους πολίτες και ιδιαίτερα αυτούς που επενδύουν στην τουριστική ανάπτυξη.
Επίσης αν εκεί υπάρχει κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα και κινδυνεύουν οι άνθρωποι και η συγκεκριμένη περιοχή στο άμεσο μέλλον, με την πρώτη βροχή να ξαναπλημμυρίσει, θα πρέπει οι Τεχνικές Υπηρεσίες να το δουν και να δώσουν άμεση λύση, πιθανόν με κάποιο μικρό τεχνικό έργο.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.